Leijonan vuosihoroskooppi 2019

Vuosi 2019 voi tuoda sinulle haasteita rakkaudessa, mutta onneksi leijonat pitävät haasteista. Tällainen on Leijonan vuosihoroskooppi 2019!

Rakkaus

Vuosi 2019 voi tuoda sinulle haasteita rakkaudessa, mutta onneksi leijonat pitävät haasteista.

Pieniä ristiriitoja saattaa nousta parisuhteessa esiin tämän tästä. Jätä ne mieluummin kokonaan huomioimatta, sillä yritys selvittää pientä ongelmaa voi kasvattaa sen suureksi ja hallitsemattomaksi. Käytä kiihkeät tunteet riitelemisen sijasta intohimon kasvattamiseen sinun ja kumppanisi välillä, niin suhteenne vahvistuu entisestään.

Sinkkuleijonia voi vaivata voimakas rakkaudennälkä. Sinä etsit rakkautta kaikkialta, mutta epätoivoisella etsimisellä et sitä luultavasti löydä. Rakkaus hiipii luoksesi silloin kun vähiten odotat. Anna rakkauden kasvaa vähitellen. Jos tartut toiseen ihmiseen liian voimakkaasti, hän voi kaikota kauemmaksi. Jos taas jätät hänet vähemmälle huomiolle, hän alkaa suorastaan kerjätä huomiotasi.

Perhe ja ystävät

Perhe on etenkin leijonaemoille todella tärkeä. Suojelet lapsiasi kaikelta pahalta ja olet valmis käyttämään teräviä kynsiäsi ja hampaitasi heidän puolustamisekseen. Samalla tavalla olet valmis huolehtimaan myös ehkä jo vanhenevista vanhemmistasi. Ystävät jäävätkin helposti vaille huomiotasi ja saatat kasvaa heistä jopa kokonaan erilleen.

Työ ja ura

Tänä vuonna löydät aivan uutta intoa ja luovuutta työhösi. Sinun kannattaa miettiä hieman tavoitteitasi ja asettaa ne ehkä uudelleen. Saatat löytää myös uusia yhteistyötahoja, joiden kanssa voit lähteä viemään jotakin ideaa yhdessä eteenpäin. Yhteistyössä on voimaa. Pitkäaikainen uraan liittyvä haaveesi alkaa viimein toteutua, ja vuodestasi tuleekin oikein onnistunut.

Opiskelu

Vuosi 2019 voi olla opiskelijaleijonille haastava.  Onneksi sinä et haasteita pelkää, vaan tartut niihin rohkeasti ja määrätietoisesti. Helposti ei menestys tänä vuonna tule, mutta sitä ylpeämpi voit olla itsestäsi, kun saavutat loistavia tuloksia opinnoissasi.

Raha-asiat

Rahatilanteesi paranee vuoden aikana. Älä silti ota sitä kehotuksena ryhtyä kuluttamaan rahaa entistä avokätisemmin. Pidä järki mukana rahankäytössäsi, niin rahatilanteesi pysyy hyvänä myös tulevaisuudessa.

Terveys

Tänä vuonna vältyt suuremmilta terveysongelmilta. Muista nukkua riittävästi, syö terveellisesti ja liiku luonnon helmassa, niin lataat samalla sekä henkisiä että fyysisiä akkujasi.

Uudenvuodenlupaus 2019

Lupaa itsellesi, että yrität hallita paremmin kiihkeitä tunteitasi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja