Leijonalegenda Lasse Kukkonen suoraan kaukalosta C Moren tähtitiimiin – studion valoja enemmän jännittää oma eläytyminen

9:04
Leijonalegenda Lasse Kukkonen on C Moren uusi jääkiekkoasiantuntija.

Alkukesästä pitkän ja menestyksekkään ammattilaisuransa Liigassa päättänyt Lasse Kukkonen liittyy C Moren Liiga-lähetysten asiantuntijatiimiin. Leijonakapteeni ja kärppälegenda tuo C Moren kiekkotiimiin kokemusta ja näkemystä suoraan Liiga-kaukaloista.

– On mahtavaa jatkaa hommia edelleen Liigan ympärillä: päästä seuraamaan pelejä ja näkemään tuttuja pelaajia näin kaukalon toiselta puolelta. Odottavaiset tunnelmat, mutta kyllä tässä vähän myös jännittää – samalla tavalla kuin ennen ensimmäistä Liiga-kauttani, Kukkonen kuvailee tunnelmia.

Kukkosen palkintokaapista löytyy pitkän uran varrelta useita Suomen mestaruuksia, maailmanmestaruus sekä lukuisia MM- ja olympiamitaleita. Konkari ehti pelata urallaan myös kolme kautta NHL:ssä ja saman verran KHL:ssä.

Nöyränä ja sitoutuneena tiimipelaajana tunnettu Kukkonen astuu nyt uuden eteen asiantuntijan saappaissa. Valot ja kamerat eivät kiekkoikonia jännitä, sillä paineensietokyky on tietysti huippuluokkaa.

– Ne varmasti unohtuvat taka-alalle, kun homma lähtee käyntiin. Enemmän mietityttää, kuinka paljon sitä eläytyy peliin. Nyt harjoitellaan, miten päästää irti pelaajan näkökulmasta ja peliin liittyvistä tunteista, ja katsoa peliä laajemmin, avaa Kukkonen.

Kauden aikana Kukkosen karismasta päästään nauttimaan sekä studio- että ottelulähetysten yhteydessä.

Kaikki C Moren Liiga-lähetysten ja oheisohjelmien tekijät julkistetaan tämän viikon aikana. Eilen julkistettiin ensimmäiset tekijät, uudet oranssitakit Siim Liivik ja Ari Vallin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja