Mainos

Lehti: Leijonan kita -tuomari osti kokonaisen kerrostalon Bulevardilta

Liikemies Kyösti Kakkonen on yksityishenkilönä ostanut Helsingin ydinkeskustasta kerrostalon siipirakennuksineen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä sanomalehti Karjalainen.

Löydä unelmiesi asuntoJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Bulevardi 10 sijaitsee Helsingin keskustassa vanhan kirkkopuiston laidalla. Lehden mukaan kauppahintaa ei ole julkistettu, mutta mutta sen on arvioitu nousevan 35 miljoonan euron tuntumaan. Rakennusalaa kiinteistössä on yli 4 600 neliömetriä.

Kakkonen aikoo rakennuttaa taloon hulppean asuinhuoneiston. Jos suunnitelma onnistuu, hänelle valmistuu aikanaan noin viiden miljoonan euron arvoinen luksushuoneisto. Tarkoituksena on myös jatkaa tilojen vuokraamista toimistokäyttöön.

Kohde ei ole ollut julkisessa myynnissä. Arvokkaasta kohteesta olisi ollut kiinnostunut pari muutakin potentiaalista ostajaa, joista toisen tekemä tarjous olisi ollut kolme miljoonaa euroa suurempi, mutta se tuli vajaan viikon myöhässä.

Kyösti Kakkonen osti talon ja siihen liittyvät piharakennukset Sigrid Juseliuksen säätiöltä. Asunnot on muutettu toimistoiksi, mutta ainakin osan Kakkonen ottaa omaan käyttöönsä. Nyt talo on tyhjillään, sillä pankkiiriliike Mandatumkin muutti pois maaliskuun alussa.

Kakkonen toimii Tokmanni-halpakauppaketjun toimitusjohtajana. Hänet muistetaan myös MTV3:n Leijonan kita -ohjelmasta.

Löydä unelmiesi asuntoJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.