Legon leuatloksauttavan yksityiskohtainen Bugatti Chiron -rakennussarja ei sovellu perheen pienimmille

0:31

Perinteikkäät yhtiöt löivät hynttyynsä yhteen luodakseen jotain, johon kummankin firman fanien on helppo rakastua.

Pääkuvan video

Lego ja Bugatti esittelivät 3 599 osan Chiron-rakennussarjan

Äärimmäisyyksiin viedyistä superautoistaan tunnettu ranskalainen Bugatti oli pääjohtajansa Stephan Winkelmannin johdolla mukana Legon tuoreimman Technic-rakennussarjan julkistustilaisuudessa Tanskassa. Autopomon läsnäoloon oli erittäin hyvä syy, sillä Legon pääkonttorilla paljastettiin hämmästyttävän yksityiskohtainen, 3 599 osasta koostuva Chiron-rakennussarja.

– Olen todella vaikuttunut siitä tarkkuudesta, jolla superautomme on tuotu Lego-maailmaan. Olen varma, että niin Legon kuin meidänkin fanimme tulevat rakastamaan tätä luomusta, Winkelmann kertoo.

1:8-mittakaavan Chiron on koottuna 56 senttiä pitkä ja 25 senttiä leveä, joten melkoisen kookkaasta luomuksesta on kyse. Pienoismallin koko kuitenkin kalpenee sen yksityiskohtaisuudelle; rattivaihteet toimivat, kaikki 16 mäntää liikkuvat, ja jopa aktiivinen takasiipi nousee ja laskee Chironin avainta jäljittelevää palikka-avainta painamalla.

Jokainen Lego Technic Bugatti Chiron -sarja on varustettu yksilöllisellä sarjanumerolla, joka löytyy konepellin alta. Yli 16-vuotiaille suunnattu rakennussarja kustantaa Legon verkkokaupassa 420 euroa.

Lego esitteli pari vuotta sitten "vain" 2 704 osasta rakentuvan Porsche 911 GT3 RS:n. Katso, miten sille kävi Saksan autoliiton virallisen epävirallisessa törmäystestissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja