Legon leuatloksauttavan yksityiskohtainen Bugatti Chiron -rakennussarja ei sovellu perheen pienimmille

0:31

Perinteikkäät yhtiöt löivät hynttyynsä yhteen luodakseen jotain, johon kummankin firman fanien on helppo rakastua.

Pääkuvan video

Lego ja Bugatti esittelivät 3 599 osan Chiron-rakennussarjan

Äärimmäisyyksiin viedyistä superautoistaan tunnettu ranskalainen Bugatti oli pääjohtajansa Stephan Winkelmannin johdolla mukana Legon tuoreimman Technic-rakennussarjan julkistustilaisuudessa Tanskassa. Autopomon läsnäoloon oli erittäin hyvä syy, sillä Legon pääkonttorilla paljastettiin hämmästyttävän yksityiskohtainen, 3 599 osasta koostuva Chiron-rakennussarja.

– Olen todella vaikuttunut siitä tarkkuudesta, jolla superautomme on tuotu Lego-maailmaan. Olen varma, että niin Legon kuin meidänkin fanimme tulevat rakastamaan tätä luomusta, Winkelmann kertoo.

1:8-mittakaavan Chiron on koottuna 56 senttiä pitkä ja 25 senttiä leveä, joten melkoisen kookkaasta luomuksesta on kyse. Pienoismallin koko kuitenkin kalpenee sen yksityiskohtaisuudelle; rattivaihteet toimivat, kaikki 16 mäntää liikkuvat, ja jopa aktiivinen takasiipi nousee ja laskee Chironin avainta jäljittelevää palikka-avainta painamalla.

Jokainen Lego Technic Bugatti Chiron -sarja on varustettu yksilöllisellä sarjanumerolla, joka löytyy konepellin alta. Yli 16-vuotiaille suunnattu rakennussarja kustantaa Legon verkkokaupassa 420 euroa.

Lego esitteli pari vuotta sitten "vain" 2 704 osasta rakentuvan Porsche 911 GT3 RS:n. Katso, miten sille kävi Saksan autoliiton virallisen epävirallisessa törmäystestissä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.