Legenda paljastui todeksi: Japanilaisella vuorella mätänee hylätty Toyota Supra

Mikäli olet ikonisen Toyota Supran fani, tätä videota ei välttämättä kannata katsoa.

Japanilaisen drift-kulttuurin ykkösnimi, Toyota Supra, nauttii kulttisuosiota ympäri maailmaa. Auto, jolla pääasiassa driftailtiin alas Japanin mutkaisia vuoristoteitä sykähdyttää edelleen monia bensapäitä.

Legendan mukaan erään tietyn tien varrella makaa hylättynä kolmannen sukupolven Supra. Japanilaisen autosivusto Noriayron toimittaja Alexi päätti selvittää, onko tarinassa perää.

Alexilla oli vain karkea arvio auton sijainnista. Hän kuitenkin onnistui löytämään auton kiipeiltyään aikansa jyrkällä vuorenrinteellä. Ikkunoihinsa asti lehtien ja kivien keskellä hautautunut urheiluauto on surkeaakin surkeampi näky. Tarina ei kerro, miten auto on päätynyt kyseiseen paikkaan tai miksei sitä ole nostettu ylös.

Vuodesta 1986 vuoteen 1993 valmistettu Supra on todennäköisesti maannut paikoillaan vuosikymmenten ajan. Vaikka auton kori on vielä yhtenä palasena, ei samaa voi sanoa sisätiloista. Lehtien, kivien ja hämähäkinseittien peittämästä autosta on viety nin istuimet kuin ohjauspyöräkin. Turvakaarista päätellen tämä auto on nähnyt ihan kunnollistakin kilvanajoa.

Erään YouTube-käyttäjän mukaan auto olisi ajautunut ulos tieltä vuonna 1992. Syynä mikäpäs muukaan kuin ylinopeudesta seurannut hallinnanmenetys. Saman henkilön mukaan auto vain yksinkertaisesti unohdettiin. Tarinan mukaan Supran 1JZ-moottorin voi edelleen kuulla huutavan seesteisessä yössä.

Lähde: Carbuzz / Noriyaro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja