Lauri Ylönen myi Sipoon-kotinsa lähes kaksi miljoonaa halvemmalla kuin suunnitteli – uusi omistaja laittoi asunnon heti myyntiin

Lauri Ylösen Sipoon-koti on siirtynyt uudelle omistajalle.

The Rasmus -yhtyeen solisti Lauri Ylönen myi pitkään Sipoon Kalkkirannassa sijaitsevaa omakotitaloaan.

Ylönen suunnitteli ja rakennutti hulppean kodin muutama vuosi sitten, jonka rakennusprojektia katsojat pääsivät seuraamaan MTV:n nettisarjassa Laurin oma talo.

Modernin talon päärakennuksesta löytyvät muun muassa kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja elokuvateatteri sekä avokeittiö. Päärakennuksen lisäksi merenrantatontilla on myös autokatos kahdelle autolle sekä rantasauna.

Ylönen laittoi yli 300 neliöisen talon myyntiin alkujaan 3 950 000 euron hintaan elokuussa 2017. Talo ei ehtinyt olla myynnissä kuin puoli vuotta, kun Lauri päätti alentaa myyntihintaa miljoonalla eli taloa kaupattiin 2 950 000 eurolla.

Asunto meni lopulta kaupaksi viime kesänä 2 180 000 eurolla. Se on huimat 1 770 000 euroa vähemmän, jolla Ylönen oli suunnitellut myyvänsä rakennuttamansa talon.

Asunto jälleen myynnissä

Asiaan on tullut nyt uusi ja erikoinen käänne: nykyinen omistaja on laittanut asunnon Oikotie.fi-sivustolle myyntiin 2 490 000 euron hintaan. Mikäli haluaa lukaalin itselleen, sinne pääsee muuttamaan saman tien.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja