Lauran hillitön kuvapari pilkkaa härskejä bikinejä – tähän näkyyn ei tarvita kuin vyö, lasten t-paita ja asennetta!

Oletko bikinikunnossa? Tämä video kertoo sen helposti 0:25
Video paljastaa, oletko bikinikunnossa.

Laura julkaisi hulvattoman kuvaparin pilkaten hurjasti huomiota saaneen alusvaatekaupan uutuusbikineitä.

Eilen uutisoimme Beginning Boutique -alusvaateliikkeen jakamasta kuvasta, johon kohdistui armotonta pilkkaa kuvan bikineille irvailleiden naisten taholta. Irvailu ei kuitenkaan suinkaan jäänyt siihen.

Myös vanhemmuudesta Knee Deep In Life -nimen alla kirjoittava Laura näpäytti korkeavyötäröisiä bikineitä niiden epäkäytännöllisyydestä. Hauskoista kuvistaan tunnettu ja muun muassa muotoilevia alusvaatteita pilkkaavasta videostaan tuttu Laura loi oman versionsa liikkeen toisesta Instagramissa julkaisemasta kuvasta

"Se maksaa 50 puntaa, ja nyt on tammikuu"

Alkuperäisessä kuvassa malli poseeraa korkeavyötäröisissä ja kapeissa bikinin alaosissa, yllään myös lyhyt toppimallinen bikinien yläosa. Moni bloggari-Lauran seuraajista toivoi naisen ostavan asun itselleen ja arvioivan sen lukijoidensa iloksi. Laura ei kuitenkaan nähnyt mitään tarvetta hankkia asua itselleen.

"Kun kaikki pyytävät sinua ostamaan sen, arvioimaan sen ja itse olet vain, että EI, HITTO VIE!!! Se maksaa 50 puntaa, ja nyt on tammikuu. Saan tuon toimimaan Teräsmies-vyöllä ja lapsen t-paidalla", Laura kirjoittaa kuvaparin yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Asun paljastavuuden vuoksi Laura koki parhaimmaksi piilottaa intiimialueensa kuvasta emojien taakse.

"Ei ole kenenkään asia nähdä, mitä on tuon emojin toisella puolella. Se on kuin karvainen ja vihainen kärpäsloukku, joka haiskahtaa vähän pissalta ja vanhoilta pieruilta", Laura vitsailee ja vakuuttaa, että asuun kuuluva vyö todella löytyy kaiken ihastuttavan ihon alta.

"Tarvitsisin suuremman emojin"

Laura jakoi kuvaparin myös Facebookissa, jossa se ansaitsi yli 27 000 tykkäystä ja reilut 20 000 kommenttia. Monen mielestä kuva oli oikein onnistunut.

"Kerta kaikkisen mahtavaa! Itse tarvitsisin suuremman emojin piilottamiseen. Leidileivokseni on ennemminkin täytekakku nykyään, hah", kommentoi Mandy.

"Rakastan tätä päivitystä niin paljon. Se on hulvaton ja pelasti iltani. Mutta tiedoksesi, että tuo ei ole Teräsmies-vyö, se on Hämähäkkimies", vinkkasi Laura-niminen kommentoija.

"Saat minut pissaamaan naurusta useimpina päivinä. Olet mahtava nainen. Kiitos, että olet sinä, ja saat hieman pissaa tulemaan alushousuihini aina, kun olen nähnyt päivityksesi. Sinä rokkaat", kiitteli Sarah.

Lue myös:

    Uusimmat