Alushousut vai shortsit? Pakarat paljastavat "farkkupikkarit" menivät tunteisiin: "Väärin niin monella eri tasolla"

Jälleen kerran myynnissä on vaateuutuus, jonka käyttötarkoitus jää monelle hämärän peittoon.

Erilaiset vaateuutuudet ovat keränneet ajoittain mojovaa kritiikkiä ja herättäneet suorastaan hilpeyttä. Esimerkiksi superpaljastavat nakurintsikat saivat pohtimaan niiden epäkäytännöllisyyttä niin paljon, että seksikolumnisti Nadia päätti pistää ne testiin.

Hiljattain myös täysin läpinäkyvät housut saivat monet miettimään niiden perimmäistä tarkoitusta.

Nyt muun muassa Yahoo, Independent ja Harpers Bazaar ovat nostaneet esiin muun muassa kanadalaisen jälleenmyyjän,  SSensen, myymät uutuusshortsit. Pariisilaisen muotimerkki Y/Projectin luomat farkkushortsit ovat 295 euron hintaansa nähden perin pikkuruiset, eikä niissä ole lahkeita nimeksikään.

Takapuolelta housut paljastavat enemmän pakaraa kuin moni kesähelteilläkään toivoisi paljastavan. Itse asiassa Y/Project onkin nimennyt pöksyt "denim-pikkuhousuiksi". Hämmennystä herättääkin se, kuuluuko farkkukankaisia pöksyjä käyttää alusvaatteiden vai shortsien tapaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Instagram-käyttäjät reagoivat shortseihin ristiriitaisesti. Toiset olivat valmiita käyttämään niitä – ainakin vahauksen jälkeen –, mutta toiset eivät voineet ymmärtää niiden perimmäistä käyttötarkoitusta. 

"Näyttävät denim-vaipoilta", kuittasi eräs käyttäjä.

"Nämä näyttävät hyviltä shortseina. En koskaan käyttäisi niitä alusvaatteina, haha", pohti toinen.

"Käytetäänkö tämän alusvaatteen alla alusvaatteita?" kyseli eräs.

"Näyttää aineksilta hiivatulehdukselle", kuittasi yksi kuvaa kommentoineista.

"Tuo on vain väärin niin monella eri tasolla", totesi yksi Instagram-käyttäjä.

Eräs käyttäjä kiteytti monen ajatukset toteamalla vain: "Miksi?"

"Kuulostavat maailman epämukavimmalta asialta"

Myös Twitterissä reagoitiin farkkupöksyihin. Vaikka jotkut rohkeat olisivat valmiita kokeilemaan paljastavia shortseja, moni tyrmäsi ne samantien epäkäytännöllisinä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mitä ajattelen 300 dollarin denim-pikkareista, kysytte? No, minäpä kerron, miltä minusta tuntuu. Täysin ja perinpohjaisen  hankautuneelta." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mitä aktuaalista helvettiä ovat denim-alusvaatteet ja miksi ne ovat todellinen asia ja miksi ihmiset ostavat niitä?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Denim-pikkarit kuulostavat maailman epämukavimmalta asialta." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hyvää huomenta kaikille, paitsi muotimerkille, joka myy denim-pikkareita." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Y/Projectilla on ennenkin ollut kyseenalaisia muotiratkaisuja, kuten denim-kankaiset sukkanauhaliivit sekä housut, joiden sepalus jää auki tarkoituksella.

Paljastavia housuja on toki nähty nettikaupoissa runsain mitoin aiemminkin. Myynnissä on ollut niin takapuolen paljastavia farkkuja kuin farkkuja, jotka ovat pelkkää narua tai muutama riekale. Myös Asosin oudot "jalkavaljaat" ovat hämmentäneet.

Lateksihousujen käytännöllisyyden laittoi puolestaan testiin perheenäiti Laura, jonka videota katsottiin miljoonia kertoja.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat