Lauran vaatekamppailusta jättihitti – tämän taistelun moni tunnistaa: "Ei mennyt suunnitelmien mukaan"

Naisen yrityksestä pukea ylleen muotoileva alusvaate on tullut viraalihitti.

Yllä olevalla videolla testataan, miten muotoilevat alusvaatteet toimivat.

Muotoilevat alusvaatteet ovat monelle naiselle yksi pakollinen kärsimyksen muoto. Myös Laura, äitiyteen keskittyvän Knee Deep In Life -Facebook-sivuston ylläpitäjä päätti tilata muotoilevan alusasun saadakseen samanlaisen vatsan kuin Jennifer Lopezilla.

Lauran yrityksestä kokeilla uutta alusasuaan on tullut kuitenkin varsinainen somehitti. Videolla on jo huikeat 4,8 miljoonaa näyttökertaa Facebookissa.

– Se on pieni, en aio valehdella, mutta minulle on kerrottu, että mitä pienempi, sen parempi, Laura kertoo ostamastaan tuotteesta.

– Ainoa kiusallinen asia on se, että olen aika varma, että se on samankokoinen kuin reiteni. Se ei ole, hitto vie, edes vitsi, Laura toteaa ja osoittaa sen pujottamalla reitensä vaatekappaleen läpi.

Tämän jälkeen hän yrittää ujuttaa toisenkin jalan sisään. Kamppailu ei ole missään nimessä helppo, ja uusi vaatekappale jopa repeää.

"Tämä ei mennyt suunnitelmien mukaan"

Tämän jälkeen se kiertyy rullalle Lauran ympärille, ja hän tajuaa olevansa tyystin jumissa.

– Lapset, tulkaa auttamaan äitiä, Laura huhuilee videolla.

– Asteikolla 1-10, se sattuu ihan hitosti. Katsokaa napaani, se on kuin pieni vagina.

– Sanon, että älkää ostako tällaista. Luulen, että olen vahingoittanut sisäelimiäni. Olen vain lasten kanssa kotona, ja olen jumissa. Luulen, että minun pitää hakea sakset. Tämä ei mennyt suunnitelmien mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat