Latinopoppari Ricky Martin kihlasi 12 vuotta nuoremman taiteilijarakkaansa

Maailman suosituimpiin latinoartisteihin kuuluva mies on kihlannut rakkaansa. Asiasta uutisoivat esimerkiksi Daily Mail ja People-lehti.

Puertoricolainen laulaja Ricky Martin ja hänen syyrialaistaustainen taiteilijarakkaansa Jwan Yosef, 32, ovat kihlautuneet. Laulaja kertoi asiasta televisio-ohjelma The Elle DeGeneres Show’n haastattelussa. Pariskunta on seurustellut noin vuoden ajan.

Kihlaus on 44-vuotiaan Martinin ensimmäinen. Vuonna 2010 hän kertoi julkisesti olevansa homoseksuaali ja tätä ennen hän oli seurustellut vakavasti useita vuosia naisen kanssa.

Yosefin taiteeseen alun perin ihastunut Martin kertoi ohjelmassa, että suuren kysymyksen esittäminen ei ollut helppoa. Perinteisen ”menetkö kanssani naimisiin” -kysymyksen sijaan Martin oli ilmoittanut hankkineensa kumppanilleen lahjan. Jutun juonen onneksi tajunnut Yosef vastasi myöntävästi useista hiteistä tunnetun laulajan kosintaan.

– Se oli todella kaunista. Puolen tunnin päästä kysyin, sanoitko sinä kyllä? Kyllä, hän vastasi, Martin kertasi jännittävää hetkeä.

Muun muassa Livin’ la Vida Loca - ja She bangs -hiteistään tunnetulla Martinilla on ennestään kahdeksanvuotiaat kaksospojat Matteo ja Valentino.

Lue myös:

    Uusimmat