Lastenvahtien karmaisevat kauhutarinat: "Älä huolehdi, olin vain satuttamassa heitä"

Buzzfeed-sivusto keräsi yhteen lastenvahtien kauhukertomuksia. Nämä tarinat todistavat, että lapset voivat joskus olla todella kamalia.

Käsismoothie

"Tein eräänä päivänä smoothieita kahden lapsen kanssa. Kun olimme valmiita, otin tehosekoittimen pois seinästä ja laitoin pestävät osat lavuaariin. Kääntäessäni selkäni kuulin yhtäkkiä, kun laite meni takaisin päälle. Poika oli tunkenut kätensä tehosekoittimeen ja verta oli kaikkialla. Vein hänet kiireellä ensiapuun, koska hänen kätensä oli riekaleina. Onneksi se parani hyvin, mutta se oli silti traumatisoivaa." 

Tyttö ja sakset

"Laitettuani kolme tyttöä sänkyyn kuulin outoa ääntä. Pääsin heidän makuuhuoneeseensa juuri ajoissa nähdäkseni yhden tytöistä ottavan tyynynsä alta parin superteräviä, 15 sentin saksia. Hän nousi hitaasti sängystään, seisoi toisten tyttöjen yllä ja piti saksia karmivassa, pienessä nyrkissään. Huusin: "Mitä olet tekemässä?!" Hän kääntyi kasvoillaan suloisin hymy, katsoi minua suoraan silmiin, käänsi päätään ja sanoi: "Älä huolehdi, olin vain satuttamassa heitä." 

Joulukoristevälipala

"2-vuotias serkkuni käveli joulukuusen luo kotonani, rikkoi lasikoristeen, ja nielaisi sen. Verta pulppusi hänen kurkustaan, mutta häntä ei tuntunut haittaavan. Soitin heti äidilleni, ja vietimme seuraavat 12 tuntia sairaalassa odottaessamme hänen parantuvan."

Dildo komerossa

"Olin etsivänä osapuolena piiloleikissä kahden nuoremman pojan kanssa. Kun yritin etsiä heitä, kuulin surisevan äänen tulevan heidän vanhempiensa makuuhuoneesta. Kävelin sinne, ja vanhempi pojista tuli ulos kaapista pitäen suurta, sinistä, surisevaa hieromasauvaa. Hän oli kauhuissaan, koska hänellä ei ollut mitään hajua siitä, mikä se oli, eikä se sammunut. Onneksi saimme sen pois päältä, laitoimme sen takaisin kaappiin, enkä koskaan kertonut heidän vanhemmilleen, mitä pojat löysivät. Nauran edelleen aina, kun ajattelinkin sitä."

Kondomikarkit

"Kun lapset olivat rakentamassa linnoitusta sohvatyynyistä, he tulivat luokseni ja kysyivät, voisivatko he syödä tyynyjen alta löytämänsä karkit. Kävi ilmi, etteivät ne olleet karkkia, vaan ennemminkin vanhempiensa salainen kondomikätkö. Kohteliaasti kerroin, etteivät he voineet syödä niitä."

Katoileva poika

"Joku poika tuli talolle iltakymmeneltä, koska kuulemma vahtimani lasten vanhemmat olivat kutsuneet hänet pelaamaan lautapeliä. Kun he lopettivat pelaamisen, lapset kertoivat minulle, että minun pitäisi saattaa poika kotiinsa. Pelästyin, koska en tiennyt hänestä mitään, saati missä hän asui. Hän sanoi, että pakottaisi minut viemään hänet takaisin, ja kun yritin soittaa vanhemmille, puhelu ei yhdistynyt. Käskin hänen jäädä yöksi, ja aina viiden minuutin välein hän käveli alakertaan – jossa katsoin televisiota – muoviveitsen kanssa ja vain tuijotti minua. Kun vanhemmat tulivat kotiin aamukahdelta, he kertoivat, ettei heillä ollut aavistustakaan siitä, kuka lapsi oli. Menimme yläkertaan tarkistamaan tilanteen, ja hän oli poissa. Käytännössä selvisin kauhuelokuvasta."

Kärsimätön kampaaja

"4-vuotias leikkasi poninhäntäni, koska olin liian kiireinen lohduttaessani itkevää vauvaa, enkä voinut katsoa, kun hän leikki laatikkokasalla. Se riitti minulle."

Sukantyöntäjä

"Ollessani 16-vuotis otin naiivisti vastaan kuuden lapsen hoitokeikan. Kolme heistä oli alle 7-vuotiaita, ja loput kolme olivat menossa yläkouluun. Heille oli sanottu, etteivät he saa kakkua ennen kuin vanhemmat tulisivat kotiin, eivätkä he ottaneet sitä kovin hyvin. Joten he päättivät kaataa minut lattialle ja tulivat päälleni. Nuorin otti sukkia, ja työnsi niitä suuhuni. En voinut tehdä mitään estääkseni heitä. Kerroin heidän vanhemmilleen, ja heidän piti kirjoittaa minulle anteeksipyyntökirjeet."

Revitty napa

"Olin juuri hankkinut napakorun edellisenä päivänä, kun menin lastenvahdiksi ensimmäistä kertaa. Kerroin lapselle, että hänen pitäisi tehdä kotiläksynsä, mutta hän ei ottanut käskyjä vastaan kovin hyvin. Joten hän repi irti uuden napakoruni, ja sylki kasvoilleni. Ei koskaan enää."

Lähde: Buzzfeed

Milloin ja miksi äitiä pitää totella? Lapset vastaavat!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja