Lasten suosikkihahmon Mimin näyttelijällä kasvaimia kurkussa: "Rohkaisu tulee nyt tarpeeseen"

Suositussa Mimi ja Kuku -lastenohjelmassa Mimiä näyttelevä Majka Nurminen joutui kertomaan Facebookin välityksellä ikävän viestin pienille faneilleen. 

Mimi ja Kuku -lastenohjelmassa Mimiä näyttelevä lastenmuusikko ja säveltäjä Majka Nurminen paljasti duon Facebook-sivuilla, että hänen kaulastan löytyi kaksi kasvainta.


– Elämässä tapahtuu kaikenlaista yllättävää ja tällä kertaa minut papupata yllätettiin näin: Ääneni katosi keikalla kokonaan,marssin lääkäriin ja hän löysi kurkustani kaksi pientä kasvainta, Nurminen kirjoittaa.

Kasvaimet pakottavat lasten suosikin sairaslomalle seuraaviksi kuukausiksi. 

– Itkuhan tiedon saatuani pääsi (junassa vielä, huh) ja kului Nessupaketti poikineen. Kiitos kaikille tuesta ja tsempeistä! Rohkaisu tulee kyllä nyt tosi tarpeeseen. Mietin jo mykkänä keikoille tulemista, mutta se osoittautui ihan mahdottomaksi ideaksi, hän jatkaa pitkässä postauksessa.

Lapsia Mimi ja Kuku -hahmoina yhdessä tyttöystävänsä Anna Kulmalan kanssa musiikkiteatteriesityksillä viihdyttävä Nurminen toivoo olevansa pian taas työkunnossa jä pääsevänsä lasten kanssa laulamaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja