Lana Del Rey joutui valtavan kritiikin kohteeksi – erikoinen maskivalinta kuumentaa tunteita somessa: "Oletko menettänyt järkesi?"

Lana Del Rey esiintyi hiljattain julkisella paikalla verkkomaski kasvojaan peittämässä.

Yhdysvaltalaismuusikko Lana Del Rey joutui hiljattain somemyrskyn silmään maskivalintansa takia. Laulaja julkaisi viikonlopun aikana itsestään kuvia Instagramissa käyttämässä läpinäkyvää verkkomaskia, joka noudatteli lähinnä muodin kuin terveysviranomaisten ohjeita. Muusikko esiintyi verkkomaskinsa kanssa Los Angelesissa järjestetyssä tilaisuudessa, jossa nainen jakoi omistuskirjoituksia tänä vuonna julkaisemaansa kirjaan. 

Del Reyn seuraajat ovat haastaneet muusikon terveysstandardien mukaisesti kelvottoman kasvomaskin käytöstä sosiaalisessa mediassa. Lukuisat laulajan fanit ovat kommentoineet, ettei muusikko suojele verkkomaskilla itseään tai muita. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olet asettamassa itsesi tilanteeseen, missä emme voi puolustaa sinua, eräs seuraaja kommentoi.

– Lana pyydän, käytä oikeaa maskia, rukoilen sinua, toinen toteaa. 

– Tuo ei ole maski. Teet hyvää musiikkia mutta huonoja päätöksiä, kolmas kommentoi.

Jotkut kommentoijista ovat olleet kovempia kommenteissaan. 

– Oletko menettänyt järkesi?

– Kiitos, kun näytät ettet välitä pätkääkään faniesi suojelemisesta, meistä jotka rakastamme sinua. Olen niin häpeissäni puolestasi ja toivon, että muutat ajatteluasi, jotta voin tukea sinua jälleen tulevaisuudessa. 

Los Angelesissa on suositeltu maskin käyttöä kaikissa tilanteissa, joissa on tekemisissä muiden ihmisten kuin omien perheenjäsenten kanssa. 

Del Reyn käyttämä verkkomaski tuskin toimisi lainkaan esteenä koronaviruksen leviämiselle, jonka tiedetään leviävän tehokkaasti pisaratartuntana esimerkiksi yskäisyn tai aivastuksen kautta. Muusikko käytti saman tapaista maskia syyskuussa ilmestyneessä Interview-lehden kansikuvassa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Del Rey julkaisi Instagram-tilillään myös videon itsestään ajamassa maski päässään fanijoukkonsa läpi, vilkuttaen heille ja kehottaen heitä pysyttelemään turvassa. Muusikko itse ei ole kommentoinut maskikohua. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja