Lähde: NHL-pistepörssivoittaja pohtii Euroopassa pelaamista – kuviolle täystyrmäys rapakon takaa

Saksalaisen Express.de:n mukaan NHL-supertähti Leon Draisaitl saattaa pelata syksyllä Euroopassa. Sivuston mukaan Draisaitl on keskustellut mahdollisuudesta, jossa hän valmistautuisi uuteen NHL-kauteen kasvattajaseuransa Kölner Haien riveissä.

Seuran päävalmentajan Uwe Kruppin mukaan hän on ollut yhteyksissä Draisaitlin kanssa.

– Ensin puhuimme siitä, että haluaisiko hän liittyä harjoitteluvahvuuteemme. Olemme käyneet keskusteluja myös siitä, että jos hän pelaisi meidän riveissämme. Saa nähdä, että mitä sen suhteen käy, Krupp totesi.

Taustalla on NHL:n epävarma tilanne. NHL ei ole kertonut vieläkään, että milloin sen kausi 2020-21 alkaa. Sen nykyinen sesonki viivästyi useilla kuukausilla koronaviruspandemian takia.

Erinäköisissä pyörittelyissä on puhuttu joulu-tammikuun vaihteesta. Aloitusajankohta saattaa siirtyä vielä tätäkin pidemmälle.

Sportsnetin toimittaja Mark Spector kuitenkin tyrmäsi mahdollisuuden, jossa Draisaitl pelaisi syksyllä pelejä Kölner Haiessa.

– Hän VOI harjoitella heidän kanssaan, mutta hän EI VOI pelata pelejä, ellei Oilers lainaa häntä seuraan, Spector selitti, jatkaen:

– Draisaitl tai hänen agenttinsa eivät ole kysyneet lupaa Saksassa pelaamiseen. Epäilen vahvasti, että jokin NHL-seura tai joku NHL-pelaaja ottaisi tuollaisen loukkaantumisriskin. Pitää muistaa, että nyt ei puhuta työsulusta, milloin pelaajat saavat pelata vapaasti muualla. Draisaitlin oikeudet ovat täysin Oilersin käsissä, Spector muistutti.

Draisaitl, 24, voitti tällä kaudella NHL:n pistepörssin. Draisaitl nakutti 71 runkosarjaottelussa tehot 43+67=110.

Saksalaishyökkääjä on rikkonut sadan pisteen rajan kahdella edellisellä kaudella.

Lue myös:

    Uusimmat