Lady Gaga kihloihin agenttipoikaystävänsä kanssa – sormuksella valtava hintalappu

Pop-tähti Lady Gaga on mennyt kihloihin.

Lady Gaga esiintyi Helsingissä vuonna 2012. Katso yllä arkistovideo liittyen Gagan vierailuun.

Laulaja Lady Gaga vahvisti kuluneella viikolla menneensä kihloihin poikaystävänsä Christian Carinon kanssa. Gaga kutsui Carinoa kihlatukseen puhuessaan Elle-lehden vuotuisessa Hollywoodin naisia juhlistavassa tapahtumassa.

A Star is Born -elokuvaa tähdittävä Gaga on pitänyt kihlasormusta sormessaan jo jonkin aikaa, mutta tilaisuus oli ensimmäinen kerta, kun hän viittasi Carinoon kihlattunaan.

Kyseessä ei ole mikään pieni sormus, vaan valtava pinkki ilmestys. Timanttiyritys WP Diamondsin johtajan Andrew Brownin mukaan kyseessä on kallis sormus, joka koostuu arviolta seitsemän karaatin pinkistä safiirista ja noin neljän karaatin timanttireunuksesta. Hinnaksi Brown arvioi jotakin 250 000 ja 350 000 euron väliltä.

Gaga on ollut aiemmin kihloissa näyttelijä Taylor Kinneyn kanssa. Kaksikko tapasi Gagan You and I -musiikkivideon kuvauksissa. Pariskunta erosi vuonna 2016 viiden vuoden yhdessäelon jälkeen.

Pop-tähti ja Carino nähtiin yhdessä ensimmäistä kertaa vuoden 2017 Super Bowl -ottelun yhteydessä. Gaga esiintyi kyseisen ottelun puoliajalla.

– Paras asia rakkaudessa on se, että joku on ottamassa minut kiinni, jos kaadun, Gaga sanoi myöhemmin samana vuonna.

Carino työskentelee Hollywood-agenttina. Hän on iso nimi viihdemaailman piireissä, sillä Carilo työskentelee suurtähdille, kuten Justin Bieber, Miley Cyrus ja Jennifer Lopez.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat