Lady Gaga haluaa pian lapsen!

Laulaja Lady Gaga on paljastanut lähipiirilleen haaveilevansa perheenlisäyksestä.

Laulaja Lady Gaga, 26, haaveilee perheenlisäyksestä poikaystävänsä Taylor Kinneyn, 30, kanssa jo lähiaikoina.

– Hän hahmottelee jo lasten nimiä paperille. Hän on puhunut myös paljon siitä, kuinka kauniita heidän lapsistaan tulee, koska Taylor on niin komea, tähden lähipiiriin kuuluva tuntemattomana pysyttelevä lähde paljastaa.

Gagalla on suuret haaveet tulevaisuudessa. Laulajatar toivoo saavuttavansa elämänsä tulevat suuret etapit juuri Kinneyn kanssa.

– Gaga haluaa saavuttaa hänen kanssaan kaiken: rakkauden, avioliiton ja perheen. Hän on kuitenkin valmistautunut lapsensaantiin ensisijaisesti. Hän puhuu jo synnyttämisestä ensi vuonna, lähde kertoo.

Lähipiiri ei kuullut Gagan puhuvan lapsista silloin kun hän seurusteli vielä edellisen poikaystävänsä, Luc Carlin kanssa.

– Nyt on tosi kyseessä, sillä hän ei koskaan puhunut lapsista seurustellessaan pitkäaikaisen poikaystävänsä Luc Carlin kanssa, lähde tarkentaa.

Kinneyn täti Kathryn Loh oli mielissään nuorenparin taannoisesta vierailusta Kinneyn sukulaisten luona.

– Ei ole pienintäkään epäilystä siitä, etteikö Taylor rakastaisi häntä ja hän Tayloria. Nyt kun olemme tavanneet hänet, mekin rakastamme häntä. He sopivat täydellisesti yhteen, Loh hymyili.

Kinneyn sukulaisen pitivät Gagasta heti ensinäkemällä.

– Olen niin onnellinen, että pääsimme tapaamaan naisen kaiken sen meikin ja asujen takana. Hän on hyvin kohtelias ja hänellä on jalat maassa, Loh kuvasi tyytyväisenä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja