Kysely paljastaa: Naiset eivät jää kaipaamaan Movemberia

MTV Lifestylen kyselyn mukaan naiset eivät jää kaipaamaan miesten Movemberin aikana kasvattamia viiksiä, mutta parransänkeä kyllä.

Vuodesta 2003 eteenpäin on marraskuun aikana kasvatettu viiksiä hyväntekeväisyystempauksena.

Suomessa Movemberin pääyhteistyökumppani on Syöpäsäätiö, joka tukee Movemberin avulla kerätyillä varoilla kives- ja eturauhassyöpätutkimusta. Marraskuu ja Movember tulivat juuri päätökseensä ja samalla katukuvasta katosi suurin osa viiksekkäistä miehistä. 

Karski parta on miehekäs

MTV Lifestyle tiedusteli lukijoiltaan, kuinka seksikkäänä he pitivät viiksikästä, parrakasta tai siloposkista miestä. Kyselyn perusteella voidaan sanoa, että naiset nauttivat karskista parrasta, sillä jopa 71 prosenttia piti partaa miehekkäänä.

Movemberin aikana on tarkoitus kasvattaa viikset, mutta naiset eivät aivan hurmioissaan ole näistä huulien yläpuolella väpättävistä karvoista. Ainoastaan 6 prosenttia kyselyyn vastanneista piti viiksiä seksikkäinä. 23 prosenttia kyselyyn vastanneista eivät voineet sietää koko Movemberia, vaan haluavat kumppanillaan olevan sileät posket.  

MTV Lifestylen lukijat jatkoivat lausetta ”Sytyttääkö sänki vai siloposki?” seuraavalla tavalla:

Karski parta on miehekäs, tykkään – 71 prosenttia vastanneista

Viikset vievät sydämen, partasuut eivät niinkään – 6 prosenttia

Movember on kamalaa aikaa. Siloposki sen olla pitää – 23 prosenttia

"Viikset ovat todella nolot"

”Viikset saavat kyllä pääni kääntymään, mutta aina se ei ole kovinkaan hyvässä mielessä. Pidän parransängestä, mutta eihän se kovinkaan mukavalta suudeltaessa tunnu. Suosin siis siloposkisia miehiä.”

Nainen, 26, parisuhteessa

"Minä olen hieman kaikkiruokainen, sillä pidän viiksien ja parran yhdistelmästä kaikkein eniten, mutta kyllä siloposkiset miehetkin ovat kuumia. Viiksetkin toimivat, jos ne eivät rehota liikaa."

Nainen, 31, sinkku

”Yööök. Mielestäni viikset ovat vain keino kerätä ruoanpalasia nenän alle. Eli yök. Lisäksi viikset ja parta raastavat ihoa vasten.”

Nainen, 28, sinkku

"Parta on seksikäs, mutta viikset ovat ihan todella nolot!"

Nainen, 27, parisuhteessa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja