Kysely paljastaa: Naisen ulkonäkö rupsahtaa kahdessa tunnissa

Naiset kokevat näyttävänsä aamulla hyvältä vain muutaman tunnin. Miehet sen sijaan ovat sitä mieltä, että he näyttävät hyvältä koko päivän, Daily Mail uutisoi.

Useimmat meistä eivät tunne olevansa parhaimmillaan aamutuimaan, mutta uuden kyselyn mukaan naiset ovat juuri silloin hehkeimmillään. Sama raportti tosin paljastaa, että aamulla huippuunsa hiottu meikki ja kaunis kampaus ovat historiaa jo kello kymmeneltä aamulla. The Imperial Leather SkinKidin tekemä kysely kertoo, että tämän jälkeen naiset alkavat kaivella laukuistaan kampaa suoristaakseen hiuksensa ja etsiä meikkejä saadakseen nuhruisen olemuksensa taas paremmaksi. Saman kyselyn mukaan naiset käyttävät laittautumiseen aikaa joka aamu keskimäärin 38 minuuttia.

– Suurin osa naisista käyttää aamulla aikaa näyttääkseen mahdollisimman hyvältä. He haluavat näyttää fiksuilta ja ammattimaisilta, ja itsetunto kohenee kun näyttää hyvältä. Mutta näyttää siltä, että muutama stressaava tunti toimistolla saa heidät näyttämään kaikkea muuta kuin hyvältä. Useimmat naiset taistelevat näyttääkseen työpäivän lopulla samalta kuin he näyttivät heti aamulla töihin lähtiessään, Rebecca Wilson Leather SkinKidilta kertoo.

Kyselyyn vastasi 2000 naista. Raportin mukaan naiset viettävät keskimäärin suihkussa 10 minuuttia, kuivattavat ja muotoilevat hiuksiaan 11 minuuttia, meikkaavat kahdeksan minuuttia ja valitsevat vaatteita yhdeksän minuuttia. Keskivertonainen haluaa korjailla meikkiä ja hiuksia ennen lounastaukoa vähän ennen kello 12. Liikkelle he lähtevät kotoaan keskimäärin kello 7.40.

Kyselyyn osallistuneista kolmasosa oli sitä mieltä, että heidän ulkonäkönsä huononee dramaattisesti päivän aikana. Yksi kymmenestä naisesta koki ulkonäkönsä huonontuneen jo ensimmäisenä työskentelytuntina, kun taas 40 prosenttia oli sitä mieltä, että ulkonäkö oli piloilla lounasaikaan mennessä.

Neljäsosa naisista oli sitä mieltä, että mitä enemmän he laittavat aamulla meikkiä, sitä paremmalta he näyttävät koko päivän. Vastanneista 36 prosenttia paljasti lopettavansa peiliin katsomisen kokonaan keskellä iltapäivää. Myös miehet huomasivat, että naiset näyttivät upeilta aamulla, mutta iltapäivällä he näyttivät jo paljon huonommilta. Puolet kyselyyn vastanneista miehistä oli sen sijaan sitä mieltä, että he itse näyttävät hyvältä koko päivän.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Dmitriy Shironosov, Monkey Business Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja