Mainos

Kymppi-Matkojen asiakkaat huomenna kotiin

Kymppi-Matkojen asiakkaat palaavat Kreetalta ja Kosilta Suomeen varhain huomisaamuna. Matkalaiset lentävät Helsinkiin Finnairin lennolla AY 7734, jonka saapumisaika on 4.25. Finnair lupasi järjestää paluukuljetuksen Kymppi-Matkojen pyynnöstä.

Lennolla palaa Kreetalta ja Kosilta 316 matkalaista, joiden piti alun perin tulla Suomeen jo tiistaina. Yksi 40 hengen ryhmä palaa Kosilta jo tänään iltapäivällä Finnairin muiden tilauslentoasiakkaiden mukana. Kymppi-Matkojen mukaan yhtiö vetosi Finnairin apuun, koska Kreetalla paluuta Suomeen odottaneen 60 hengen "senioriryhmän" terveydentila oli vaarantunut liiallisen odottamisen vuoksi.

Kymppi-Matkat on joutunut perumaan talvikohteistaan myös Tunisian. Aiemmin yhtiö on ilmoittanut peruvansa Thaimaan, Intian, Arabiemiraatit ja Kanarian saaret. Myös lokakuun lennot Kreikkaan on peruttu.

Tämän päivän osalta Kymppi-Matkat on peruuttanut Tunisiaan suuntautuvat lähdöt Helsingistä ja Tampereelta. Tunisiasta palaavat matkailijat saapuvat Suomeen aikataulun mukaisesti; sen sijaan huomenna Rhodokselta palaavien lentoja järjestellään yhä. Jo maksettuja matkoja Kymppi-Matkat on ilmoittanut palauttavansa asiakkaille ensi viikolla.

Tursem Group sai lainaa Turkissa

Tursem Group saa tänään Turkista tulleen tiedon mukaan 30 miljoonan dollarin lainan toimintansa pyörittämiseen. Sopimuksen ryhmittymän kanssa on tehnyt neljätoista turkkilaispankkia. Pankit ottavat samalla Tursem-ryhmän haltuunsa.

Turkkilaisten pankkien lainat taanneevat sen, että turkkilaisen Tursem Groupin toiminta jatkuu.
-Tämä tarkoittaa myös sitä, että Kymppi-Matkojen toiminta tulee jatkumaan. Väliajan varojen niukkuus voi kuitenkin vaikeuttaa toimintaa, arvioi suomalaisen matkatoimiston toimitusjohtaja Eija Tervo-Karadeniz.

Kymppi-Matkat Oy:n pääomistaja on turkkilainen Haluk Semiz, joka on Tursem Group -ryhmän perustaja ja johtaja. Ryhmittymään kuuluu seitsemän matkanjärjestäjää eri maista sekä kaksi lentoyhtiötä, turkkilainen Sunways Intersun ja ruotsalainen Sunways AB, jonka lentoluvat peruuntuivat viime viikonloppuna.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.