Mainos

Kameratestaaja valitsi iPhone 8 Plussan nyt parhaaksi kamerapuhelimeksi

Apple menetti asemansa hetkeksi, mutta on jälleen palannut parhaan kamerapuhelimen valmistajaksi iPhone 8:n ja 8 Plussan myötä. DxOmark on testinsä tehnyt, ja niiden mukaan Applen iPhone 8 Plussan kamera on toistaiseksi paras älypuhelimessa.

Uutuusmalleista iPhone 8 sai kokonaistulokseksi 92 ja isoveli 8 Plus 94. Valokuvien saralla 8 Plus saalisti ennätykselliset 96 pistettä ja pärjäsi myös videoiden osalta varsin hyvin 89 pisteellään jääden vain Googlen Pixel -puhelimen taakse.

Yleisesti ottaen iPhone 8:lla ja 8 Plussalla otetut valokuvat keräävät kiitosta yksityiskohtaisuudestaan, tarkasta värimaailmastaan ja entistä edistyneemmästä HDR-kuvauksestaan. Kaksikko saalisti kehuja myös hämärissä ja vaihtelevissa olosuhteissa otetuista kuvista, jonka lisäksi 8 Plussan kaksoiskameran bokeh-efekti ja zoomaus vakuuttivat testaajat.

Videokuvaamisessa Applelle jäi vielä parantamisen varaa, mutta suunta on ehdottomasti oikea. Valotus toimii molemmilla malleilla edeltäjiä tarkemmin ja HDR-kuvauskin on useimmiten mainiolla tasolla. 8 Plus sai vielä erityismaininnan loistavasta seurantatarkennuksestaan kirkkaassa valossa.

Applen iPhone 8 ja iPhone 8 Plus on nyt julkaistu, ja hinnat alkavat Suomessa 829 ja 939 eurosta. Nyt testatun parivaljakon mainiot tulokset lupaavat hyvää myös marraskuussa julkaistavalle iPhone X -lippulaivamallille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.