KUVAT: Vuokraisännäksi Borat? Nyt se on mahdollista!

Borat-hahmostaankin tuttu Sacha Baron Cohen ja tämän näyttelijävaimo Isla Fisher tarjoavat Variety-sivuston mukaan miljoonalukaaliaan vuokralle.

Vaikka voisi kuvitella, ettei Hollywoodin nimekkäimmillä tähdillä ole pikkurahan puutetta, eivät hekään useinkaan anna miljoonatalojensa pölyttyä tyhjillään. Jos taloa ei käytetä, sitä usein tarjotaan vuokralle.

Näin ovat nyt Variety-sivuston mukaan toimineet myös koomikko Sacha Baron Cohen ja Himoshoppaajan salaiset unelmat -elokuvastakin tuttu Isla Fisher, jotka tarjoavat kotiaan vuokrattavaksi.

Näyttelijäpariskunnan aidatulla tontilla sijaitseva hulppea talo sijaitsee Hollywood Hillsin alueella. Varietyn mukaan pariskunta osti talon heinäkuussa 2010 maksaen siitä noin 11 miljoonaa euroa. Jo aiemmin tänä vuonna pari yritti etsiä kotiinsa vuokralaista 68 000 euron kuukausivuokraa vastaan.

Mahdollisella vuokralaisella pitäisikin olla tili täynnä kahisevaa, mutta myös tarvetta jättilukaalille. Talossa on seitsemän makuuhuonetta ja kymmenen kylpyhuonetta. Ylellisyyksiin kuuluvat oma elokuvateatteri, lämmitetty uima-allas sekä valaistu tenniskenttä. Lisäksi tontilta löytyy vierastalo.

Cohen ja Fisher omistavat myös pienemmän talon Laurel Canyonista, jota he ovat myös vuokranneet.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja