Kuvat: Onko tässä Gumball-rallin hulppein auto? Päällystetty lehtikullalla!

Maailman nopeimpiin ja kalleimpiin urheiluautoihin kuuluvat menopelit starttaavat sunnuntaina Gumball 3000 -ralliin Tukholmasta.

Leikkimielinen luksusralli Gumball 3000 on tunnettu hulppeista autoista, villeistä bileistä ja lukuisista tähdistä.

Tänä vuonna startti on Tukholmassa sunnuntaina ja MTV.fi seuraa tilannetta paikan päällä. Autot lähetetään matkaan noin klo 13, mutta jo ennen lähtöä oli starttiviivalla kuuma tunnelma.

Adolfin tori Tukholmassa täyttyi toinen toistaan näyttävimmistä luksusautoista. Yksi kenties rallin kalleimmista kaaroista on lehtikullalla päällystetty Rolls Royce. Kyseisen luksusauton hinta on vaatimattomat 7,5 miljoonaa dollaria eli noin 6,7 miljoonaa euroa.

Näyttävä auto on starttialueella sijoitettu erilleen muista autoista. Näyttävä luksusauto onkin kerännyt autoista eniten huomiota kuvaajilta ja yleisöltä.

Lisää kuvia ja tunnelmia kilpailusta luvassa MTV.fin Viihteen Instagram-tilillä.

Tukholmasta ralli suuntaa Amsterdamiin. Siellä autot pakataan lentokoneisiin ja lennätetään Los Angelesiin. Sieltä reitti jatkuu määränpäähänsä Las Vegasiin.

Ajettavan matkan yhteispituus on nimensä mukaisesti 3000 mailia, eli noin 4800 kilometriä. Toinen toistaan nopeammilla autoilla ajetaan päivät ja illat biletetään.

Lue myös:

    Uusimmat