KUVAT: Naimisissa 10 vuotta – Kurrien pitkä rakkaustarina kuvina

Jari ja Vanessa Kurri juhlivat torstaina 10-vuotista hääpäiväänsä. Katso kuvat lähes 15 vuotta yhtä pitäneen parin matkan varrelta. 

Kiekkoilijatähti Jari Kurrin ja Miss Suomi 1999 Vanessa Forsmanin tähtivieraita vilisseet häät kuuluivat vuoden 2004 seuratuimpiin kesähäihin. Kurrit saivat toisensa Porvoossa kymmenen vuotta sitten, 17. heinäkuuta 2004.

Vanhempiensa kautta häissä kaksivuotiaana ihastuttanut Odessa on jo 12-vuotias ja perheeseen on syntynyt kolme lasta lisää: Alissa, 9, Paulus, 7 ja Isla, 2.

Vanessa Kurri muistelee MTV.fin haastattelussa kymmenen vuoden takaista hääpäiväänsä. Kurri hoiti itse itse suurimman osan hääjärjestelyistä. Unelmahäät saatiin kokoon nopealla aikataululla.

– Mieleen on jäänyt sellainen myllerrys päässä, kun järjestelyt olivat suurimmaksi osaksi omalla vastuulla. Etsin kirkon ja paikan ja muut järjestelyt muutamassa kuukaudessa. En kuitenkaan stressannut, vaan järjestelyt sujuivat vaivattomasti.

Päällimmäisenä Kurrille on jäänyt mieleen onnistunut fiilis ihanista häistä.

– Edelleen tutut muistelevat ja kiittelevät häitämme. Juhla oli kyllä meidän näköinen, ei pönötystä vaan huumoria ja rentoa meininkiä. Enemmän saisi olla isoja juhlia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja