Kuvat: Muistatko? Dannyn Erika-rakas kisasi Idolsissa hittiartisti Almaa vastaan

Pitkään parisuhteen kiistänyt Danny, 74, myönsi viimein IS:lle suhteensa Erika Vikmaniin, 23. Vikman tunnetaan paitsi Tangokuningatar-tittelistään, myös Idols-kilpailijana.

Yksityiselämästään vaiennut  Ilkka "Danny" Lipsanen  paljasti viimein suhteen Erika Vikmaniin  Ilta-Sanomien haastattelussa. 

– Viihdymme yhdessä ja kyllä suhde on olemassa, Danny räväytti. 

Tangokuningatar Vikman on osallistunut useisiin laulumittelöihin, hän muun muassa voitti vuonna 2008 Tangojuniori-kilpailun tyttöjen sarjassa. Tämän jälkeen hän on ottanut osaa Ponnahduslauta-laulukilpailuun vuonna 2010.

Vain muutama vuosi sitten hän osallistui MTV3-kanavalla nähtyyn Idols-kisaan. Kilpailussa samaan aikaan nähtiin myös muun muassa Alma Miettinen.

Tuolloin 20-vuotias Erika kertoi Idols-aikanaan MTV:lle syitä, miksi lähti mukaan laulukisaan.

– Aluksi epäröin ja lähdin vähän kokeilumielessä. Tajusin, että nyt täytyy hyödyntää tilaisuus, koska ei kukaan kotoakaan tule hakemaan. Teatteriviikonlopussa ymmärsin, kuinka paljon ovia Idols voi avata ja pistin kaiken peliin,  laulaja totesi.

Vikman putosi kisasta 7.11.2013. Hän teki paluun Villinä korttina, mutta putosi taas lähetyksen loputtua. Erityisesti Jussi 69 piti laulajasta, ja veikkasi tätä jopa voittajaksi.

Vikmanin lisäksi vuoden 2013 Idols-poppoosta menestystä ovat nauttineet myös supersuosioon noussut Alma sekä kisan voittanut Mitra, joka on myös julkaisut musiikkia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja