Kuvagalleria: Näin syntyy Scandinavian Hunks -kalenteri 2012!

Scandinavian Hunksien hyväntekeväisyyskalenteri ilmestyy myös ensi vuonna. Miten mieskalenteri syntyy? Katso kuvagalleria ja lue haastattelut!

Scandinavian Hunksien vuoden 2011 hyväntekeväisyyskalenteria on vielä monta kuukautta jäljellä. Uusi kalenteri on tästä huolimatta jo tekeillä! Vuoden 2012 Hunks-kalenterin valokuvaavat Peero Lakanen ja Irina Kolomijets. Helmi pääsi vierailemaan Hunksien kalenterikuvauksissa.

"Ei jännittänyt"

Kuvauspäivän aamun studiolla aloittaa Matti, jonka kanssa kuvia ja asentoja treenasi Hunks-Mauno. Kuvaajana toimiva Kolomijets on suunnitellut jokaiselle Hunks-miehelle valmiiksi kuvat ja asennot, joissa heitä kuvataan.

Kameran räpsyessä Matin paitakin ehtii vaihtua kerran, ja valojen säätämiseen menee hetki jos toinenkin. Kuvauskohde kuitenkin suhtautuu urakkaan rennosti.

– Ei itse asiassa jännittänyt hirveästi. Yllättävän luontevaa oli.

Kuvattavana oleminen tuntuu miehen mukaan hienolta. Hän ei kuitenkaan ajattele ketään tiettyä henkilöä kameran edessä poseeratessaan.

– Kyllä siinä vähän flirttiä ajattelee. Että ihan kuin katsoisi naisia päin, kun katsoo kameraan päin.

"Hyvää jälkeä"

Kuvaustahti on kiivas. Keveän ehostuksen ja lyhyen treenaussession jälkeen lauteille astui Riku, jonka kuvauskaverina toimii kolmimetrinen köysi: se on saapunut Kolomijetsin mukana Tampereelta.Esimerkkikuvia kuvaajan kanssa tutkailevalla Maunolla on tarkka ajatus siitä, miten köyden tulee kuvassa olla, ja sen paikkakin vaihtuu kesken kuvauksen.

Rikun mukaan on hienoa nähdä kuvausten onnistunut lopputulos, vaikka kuvausvaiheessa ei tarkasti tiedäkään, millainen se on.

– Kyllä se vähän oudolta tuntuu, kun ei aluksi näe niitä kuvia, vasta jälkeenpäin. Ei tiedä, miten pitäisi olla, ja mitkä asennot on hyviä ja mitkä ei. Kyllä siinä hyvää jälkeä saadaan, mies totesi.

"Odotan kovasti!"

Rikun kuvaussession aikana nurkassa treenaa Ville. Mies nostelee tuolia saadakseen lihaksensa esille, ja siirtyy sitten ehostuspenkkiin. Pian on edessä rankka kuvausrupeama, joka ei kuitenkaan jännitä

– Hyvä kutina, odotan kovasti! mies toteaa.

Ville pyrkii saamaan kaiken irti kuvaushetkestä, sillä kuvattavana oleminen on mukavaa. Kuvausten eteen on tehty paljon työtä, ja nyt treenin tulokset kantavat hedelmää. Kalenteri ei kuitenkaan ole Villen mukaan se Hunksien paras juttu.

– Tää on hauska lisä, mutta paras juttu on koko porukka, yhteishenki ja kaikki sitä kautta tuleva, mies päättää.

Sitten onkin aika suunnata kameran eteen.

Miten päivä studiolla sujui? Katso kuvat alta!

Kuvat: Maria Aarnio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja