Mainos

Kuunkuiskaajilla ei riitä aikaa kritiikille

Suomen edustaja Kuunkuiskaajat on tänään mukana Eurovision-laulukilpailun ensimmäisessä semifinaalissa. Tästä päivästä riippuu, onko Suomella jännitettävää lauantain finaalissa.

Illan semifinaalin 17:sta maasta vain 10 jatkaa lauantain finaaliin.

Levy-yhtiön edustajan mukaan jättimäiselle yleisölle esiintyminen on Kuunkuiskaajille uusi kokemus, eli jännitystä on ilmassa.

- Kuunkuiskaajilla on kuitenkin todella hyvät tunnelmat. Eilinen kenraaliharjoitus meni loistavasti, eli tytöt voivat tänään astua lavalle hyvillä mielin, kertoo levy-yhtiön tiedottaja Miia Linnusmaa.

- Itse jaksan uskoa, että finaalipaikka irtoaa.

Linnusmaa kertoo, että Oslossa Kuunkuiskaajat on otettu erittäin hyvin vastaan. Yhtye on saanut suurta mediahuomiota, ja myös muut artistit ovat tykästyneet suomalaislaulajiin.

Finland - zero points?

Suomen edustaja Euroviisuissa joutuu aina varautumaan murskakritiikkiin - omien kansalaisten suunnalta. Moni ilmoitti esimerkiksi ennen Lordin voittoa, että "häpeää olla suomalainen, kun tuollaista kehdataan lähettää maailmalle".

Kuunkuiskaajia on esimerkiksi internetin keskustelupalstoilla ehditty mollata Venäjää nuoleskelevaksi junttiyhtyeeksi, jolla ei todellakaan ole mitään mahdollisuuksia finaaliin, saati voittoon.

- Kaikki palaute otetaan vastaan ja sitä kommentoidaan, jos koetaan tarpeelliseksi. Keskustelupalstojen lukemiseen täällä ei kuitenkaan riitä millään aika, sillä tytöt antavat parhaimmillaan päivässä toistakymmentä haastattelua. Tähän on päälle kaikki muu ohjelma, Linnusmaa sanoo.

Hän kertoo, että tunnelma viisupaikalla on pysynyt erittäin hyvänä.

- Tätä tapahtumaa ei koeta täällä niinkään kilpailuksi. Kaikki artistit ovat ystävällisiä ja iloisia, ja on ollut upea huomata yhtenäisyyden tunne, joka täällä vallitsee, Linnusmaa hehkuttaa.

- En lähde erittelemään pahimpia kilpailijoita, sillä mukana on aivan mahtavia maita.

Myös norjalaiset kisajärjestäjät saavat Linnusmaalta kiitosta - kaikki on toiminut hienosti, ja puitteet viisuille näyttävät upealta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.