KuPSin murjonut Molde viritti hienon nousun Mestarien liigan karsinnoissa – loppu tarjosi vielä draamamausteen

Norjalainen Molde viritti hienon nousun unkarilaista Ferencvarosia vastaan ja oli loppuhetkillä jo kiinni 3–2-voitossa, mutta taisto päättyi lopulta 3–3. Ottelu oli joukkueiden avauskohtaaminen jalkapallon Mestarien liigan viimeisellä karsintakierroksella.

Super Cupin finaali C Morella ja Subilla!

Bayern München – Sevilla torstaina
klo 21.55

Ottelua ja klo 21.30 alkavaa jalkapallostudiota voi seurata Subilla,
C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Ferencvarosin Franck Boli oli maalannut avausjakson ainokaisen seitsemännellä minuutilla

Ferencvaros kiiti toisen jakson alkupuolella jo 2–0-vierasjohtoon, kun Myrto Uzuni puski pallon Endre Botkan antamasta keskityksestä komeasti takakulmaan.

Molden 1–2-kavennus syntyi vain kolme minuuttia tästä, 55. peliminuutilla. Magnus Wolff Eikrem jakoi kulmapotkun, ja maalin puski Leke James

Kymmenen minuuttia myöhemmin hiveltiin silmiä, kun Molden lyhytsyöttöpeli rullasi nopeasti rangaistusalueen liepeillä. Eirik Hestad teki lyhyen noston, ja Eikrem jatkoi pallon suoraan ilmasta näyttävällä tavalla verkon perukoille.

Molden ilta oli kirkastumassa entisestään, kun se kampesi 83. minuutilla 3–2-johtoon. Fredrik Aursnesin sivuvapaapotku kiersi boksiin, ja Martin Ellingsen hääri onnistuneesti ilmatilassa: illan kolmas puskumaali oli tosiasia.

Muutaman minuutin kuluttua tuli kuitenkin vielä käänne. Pallo otti Molden Ola Brynhildsenin käteen aivan rangaistusalueen rajalla, ja se vietiin pilkulle. Ferencvarosin Ihor Kharatin ei siitä erehtynyt, vaan napsautti ottelun vielä tasoihin.

Molde oli Mestarien liigan karsintojen avauskierroksella höykyttänyt Kuopion Palloseuraa lukemin 5–0.

Keskiviikkoiltana pelattiin kaksi muutakin karsintaottelua. Kreikkalainen Olympiakos päihitti kyproslaisen Omonian 2–0, ja ukrainalainen Kiovan Dynamo vei 2–1-vierasvoiton belgialaisesta Gentistä.

Mestarien liigan viimeinen karsintakierros huipentuu ensi viikolla, kun ottelupareissa tahkotaan toiset osaottelut.