Kuolemansairas Janita Lukkarinen kerää rahaa implanttien poistoon ja hautajaiskuluihin: "Minulla alkaa aika loppumaan kesken"

11:29
Katso Janita Lukkarisen ja Jaana-äidin erikoishaastattelu MTV Uutiset Livestä.

Parantumatonta syöpää sairastava sosiaalisen median vaikuttaja Janita Lukkarinen kertoo Instagramissa keräävänsä rahaa ja lahjoituksia.

Imusolmukesyöpään sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen kertoo Instagram Stories -palvelussa ottavansa vastaan kirpputoritavaroita ja lahjoituksia, joilla hän aikoo kustantaa hautajaisia ja poistattaa rintaimplanttinsa.

– Ottaisin mieluusti vastaan kirpputoritavaroita, joita minun äitini voi hoitaa minun puolestani kirpputorille tavaroita, jotka voin myydä ja sitä kautta kerryttää sitä hautajaisvarastoa ja mahdollisesti implanttien poistoon, jos siihen on aikaa, Lukkarinen kertoo Instagramissa.

– Nyt ihan kaikki keinot kehiin. Minulla alkaa ideat loppumaan kesken, aika loppumaan kesken, kaikki loppuu kesken. Arvostan teidän jokaisen apua niin paljon, että te ette edes tiedä.


26-vuotias Lukkarinen julkaisi myös Instagramissa englanninkielisen videon, jossa hän kertoo etsivänsä rahoitusta vaihtoehtoisiin hoitoihin.

Hän perusti oman Gofundme-sivuston, jonka kautta pystyy keräämään varoja kansainvälisesti. Maanantaiaamuun mennessä rahastoon oli kertynyt noin 1500 euroa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja