Mainos

Kuningatar-valkosuklaapiirakka

Itse leivottu marjapiirakka on kahvihetken ilo!

Laita kesämarjat tuoreeltaan marjapiirakkaan.Jos käytät pakastemarjoja, lisää ne jäisinä piirakkaan. Valkosuklaarahkan tilalla voi käyttää 1 tlk rahkaa ja n. 50 g sulatettua valkosuklaata.

10–12 palaa

1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, makea (380 g)

Täyte:
1 tlk valkosuklaarahkaa (200 g)
1 dl ruokakermaa
1 dl valkosuklaata rouhittuna
1 muna
2 dl karhunvadelmia tai mustikoita
2 dl vadelmia

Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän, noin 25–30 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita rahka, kerma, valkosuklaarouhe ja muna keskenään ja levitä seos pohjalle. Levitä päälle marjat. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 30 minuuttia. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja