Kuningatar-valkosuklaapiirakka

Itse leivottu marjapiirakka on kahvihetken ilo!

Laita kesämarjat tuoreeltaan marjapiirakkaan.Jos käytät pakastemarjoja, lisää ne jäisinä piirakkaan. Valkosuklaarahkan tilalla voi käyttää 1 tlk rahkaa ja n. 50 g sulatettua valkosuklaata.

10–12 palaa

1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, makea (380 g)

Täyte:
1 tlk valkosuklaarahkaa (200 g)
1 dl ruokakermaa
1 dl valkosuklaata rouhittuna
1 muna
2 dl karhunvadelmia tai mustikoita
2 dl vadelmia

Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän, noin 25–30 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita rahka, kerma, valkosuklaarouhe ja muna keskenään ja levitä seos pohjalle. Levitä päälle marjat. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 30 minuuttia. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lue myös:

    Uusimmat