Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyslähetys esitetään suorana MTV3-kanavalla – juontajana debytoi Sara Parikka

2:29
Tuure Boelius säkenöi Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin kulisseissa viime vuonna.

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva, lapsipotilaiden tueksi tehtävä Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertti toteutetaan tänä poikkeuksellisena vuonna 2020 suorana Pöllölaaksosta keskiviikkona 16. syyskuuta.

Monipuolinen Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti esitetään MTV3-kanavalla klo 20–22, ja yhteiselle asialle on kutsuttu tuttuun tapaan koko Suomi – mukaan lukien huikeita tähtiesiintyjiä, kiinnostavia vieraita, lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita sekä tietysti pieniä potilaita perheineen. 

Nykytilanne ja turvallisuustekijät huomioiden tapahtuma tehdään tänä vuonna poikkeuksellisesti MTV:n studiolta. Konsertin juontajakaksikkona on Mikko Leppilampi sekä juontotöissä debytoiva suosikkibloggari ja ex-Salkkarit-tähti Sara Parikka. Esiintymässä nähdään muun muassa Elastinen, Pyhimys, Kaija Koo, BEHM, Mikael Gabriel, Ressu Redford, Eino ja Aapeli, Cledos, Ilta ja Robin Packalén. Mukana ovat myös tutut kummitubettajat, kuten Miska Haakana, Jaakko Parkkali, Roponen ja Pinkku Pinsku.

Erikoisvuoden lähetyksessä tuomme esiin myös muutamia merkittäviä tekoja sekä potilastarinoita vuosien varrelta ja kuulemme, mitä perheille kuuluu nyt. Suorana elämyksenä koemme yhdessä suomalaisten huippuartistien herkkiä tulkintoja ja uutta musiikkia.

Lastenklinikoiden Kummien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla on yli 25-vuotiset perinteet ja merkittävä asema Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan toiminnan sekä lastentautien tutkimustyön tukemisessa. Ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu vuosien varrella useiden elintärkeiden hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle merkittävälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa. MTV on yhtiönä ollut tukemassa hyvän tekemistä ohjelmatoiminnallaan alusta lähtien.

Elämä Lapselle -tunnelmaan pääsee useissa kanavissa: suoran tv-lähetyksen lisäksi tarjolla ovat monet some- ja verkkokanavat sekä Radio Nova, joka tekee radiolähetystä suoraan Elämä Lapselle -konserttipaikalta. Toivotamme kaikki suomalaiset mukaan hyvään työhön pienten potilaiden puolesta tänäkin vuonna turvallisesti kotisohvilta – tehdään yhdessä ihmeitä!

Lahjoitusohjeet

  • Yli 1000 euron lahjoituksella tervehdysteksti suoraan tv-lähetykseen 16.8. Maikkarilla: www.kummit.fi/lahjoituslomake
  • 20 €:n lahjoitus: tekstaa KUMMIT20 numeroon 16499
  • 10 €:n lahjoitus: tekstaa KUMMIT numeroon 16499
  • Kaikki lahjoitusvaihtoehdot: www.kummit.fi

Kummit Live: Elämä lapselle -konsertti suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ke 16.9. klo 20 alkaen. Konsertti on katsottavissa myös C Moressa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja