Mainos

Kulttuurivuoden tapahtumissa jo miljoona kävijää

Kulttuurivuoden ohjelmistoon kuuluvat tapahtumat ovat viime loppukeväästä keränneet jo yli 950 000 kävijää. Puolet käynneistä on viime vuodelta ja puolet kuluvan vuoden kahden ensimmäisen kuukauden aikana.

Näinä päivinä menee miljoonan kävijän raja rikki. Maksullisissa kulttuurivuoden tilaisuuksissa on helmikuun loppuun mennessä ollut runsaat 350 000 kävijää.

Varsinkin erilaiset näyttelyt ovat olleet yleisömenestyksiä: Magnus Enckell Tennispalatsissa, Kommunikaatio Tiedekeskus Heurekassa, Talvisota Sotamuseossa, Muodonmuutoksia Luonnontieteellisessä museossa, Find ja Design World Taideteollisuusmuseossa sekä Photo.doc -dokumenttivalokuvauksen suurtapahtuma eri puolilla kaupunkia. Ismo Alangon ja Stefan Lindforsin Labraa on esitetty täysille katsomoille.

Kulttuurivuoden ilmaistapahtumista Lumikirkko ja Avantouinnin MM-kilpailut olivat helmikuun suursuosikkeja. Myös Helsingin yliopiston keskustelutilaisuudet Kristinusko kohti kolmatta vuosituhatta ja Miten kirjani ovat syntyneet ovat olleet menestyksiä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.