Kultaisia niittejä ja vibraattoreita – Nämä törkeän kalliit esineet ovat vain rikkaille!

Todelliset ökyrikkaat pröystäilevät jopa vessapaperilla, jääpaloilla ja tennispalloilla. Nämä törkeän kalliit esineet tekevät arjesta ylellistä!

Coolmaterial.com-sivusto listasi naurettavan kalliita käyttöesineitä.

Aalto-vaasin muotoinen ovistoppari

Siinä missä tavallisissa kodeissa ulko-oven stopparina käytetään vaikkapa tiiliskiveä, ökykartanoissa ovi torpataan Aalto-vaasin muotoisella betonimöhkäleellä. Alvar Aallon Savoy-vaasiin valettu betoniesine on 3500 dollarin arvoinen. Itse arvovaasi rikotaan surutta ovistopparin valmistusprosessissa.

Sadan dollarin mattopuukko

Mikä voisikaan olla miehelle parempi lahja kuin 95 dollarin arvoinen mattopuukko? Eivätpä kuitenkaan monet taida tätä kapinetta käyttää sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen. Kromilla silattu leikkuri päässee tositoimien sijaan enemmänkin esittelykäyttöön.

Värikkäät WC-paperit

Mikäli olet kyllästynyt käyttämään dollarin seteleitä takapuolesi pyyhkimiseen, voit käyttää käteistäsi myös värilliseen vessapaperiin. Renovan ylelliset wc-paperit ovat ainakin kuivaa käteistä pehmeämpiä. Kolmen pakkauksen setti maksaa 20 dollaria, ja se on välttämätön hankinta jos kylpyhuoneessasi kaiken on oltava tietyn väristä – maksoi mitä maksoi.

Tennispalloputki Tiffanylta

Onko tenniksen pelaaminen vain tekosyy verkostoitua muiden rikkaiden kavereiden kanssa maaseutuklubilla? Jos pelaat vain tehdäksesi vaikutuksen, älä unohda säväyttää hienolla palloputkilolla. Tiffanyn tennispallot on pakattu hopeiseen putkiloon, ja ne keventävät kukkaroasi 1500 dollarilla.

Timanteilla koristeltu handsfree

Onko vaimosi huolestunut, että iso, ruma ja muovinen bluetooth-kuuloke peittää alleen upeat timanttikorvakorut? Ei huolta, sillä 50 000 dollarilla voit hankkia hänelle kultaisen, timanteilla koristellun handsfree-kuulokkeen!

Kultaiset nitojan niitit

Todelliset superrikkaat upottavat rahaa kalliiden autojen ja vaatteiden ohella myös pieniin yksityiskohtiin – kuten vaikkapa kultaisiin niitteihin. Kullalla silatut niitit lepäävät työpöydälläsi samettisessa korurasiassa.

Louis Vuittonin skeittilauta

Skeittareita Lousi Vuittonin yli 8000 dollarin skeittilauta tuskin kiinnostaa, mutta niin ei ole tarkoituskaan. Tyyris design-lauta on keräilykappale, joita on valmistettu vain kolme kappaletta.

Timantein koristeltu veitsi

Maailman terävin veitsi on myös maailman hintavin. Ja ymmärtämättömästä syystä pakkauksessa on mukana veitseen sopiva sormus. Tai toisaalta, 39 600 dollarin veitsen kanssa odottaakin saavansa jonkin kylkiäisen. Tämä hinnakas leikkausväline sisältää hiiliterästä, ja kädensijaan on laitettu kahdeksan timanttia.

Ylelliset frisbeet

Vanhalla muovifrisbeellä voi olla tunnearvoa, mutta todellista laatua edustavat Geoffrey Parkerin nahkaiset luksuskiekot. Ylelliset kiekot lentävät todella kauas, mutta niitä ei kannata kadottaa – pelivälineen myötä voit nimittäin heittää hukkaan 305 dollaria.

Hiilikuituinen WC-istuin

Hiilikuidusta valmistettu wc-istuin on oikeastaan aika siisti, ja paljon käytännöllisempi ja kestävämpi kuin 24 karaatin kullasta valmistettu. Tyylikkään musta istuin irtoaa 249 dollarilla.

Kultainen vibraattori

Kullalla silatun Little Gold-vibraattorin luvataan olevan hiljainen, vedenkestävä ja pitkäikäinen. Hintaa vehkeellä on 325 dollaria. Rikkaat voivat tyydyttää mielihalunsa ja hemmotella itseään, ja mikäpä olisi parempi tapa tehdä se kuin kultaisella vibraattorilla?

Monopoly-peli superrikkaille

Monopoly-pelistä on tehty nahasta, kullasta ja hopeasta valmistettu luksusversio todellisten raharikkaiden iloksi. Huikea peli maksaa kalleimmillaan jopa 7570 dollaria.

Nahkainen näppäimistö

Muovinen näppäimistö ei oikein sovi mahonkisen kirjoituspöydän päälle. Gokukawan mustasta nahasta valmistettu näppäimistö sen sijaan huokuu ylellisyyttä ja sopii sikarikkaan työhuoneen sisustukseen. Hintaa nahkaisella näppäimistöllä on 603 dollaria.

Timanttikoristeinen huppari

Mikäpä viestisi paremmin vauraudesta kuin timantein koristeltu Konquestin huppari? 10 000 dollarin arvoisessa vaatekappaleessa säihkyy yli 4000 Swarovskin kristallia. Vetoketju on koristeltu timanteilla ja koristekuviot on maalatti käsin.

Kuulokkeet kullalla ja timanteilla

iPodien ulkokuorissa on totuttu näkemään säihkettä, mutta voit hankkia myös kuulokkeet, jotka maksavat enemmän kuin tietokoneesi! 18 karaatin kullasta valmistetut kuulokkeet on koristeltu 118 korkealaatuisella timantilla. Ylimääräisestä painosta huolimatta niiden sanotaan olevan yhtä mukavat käytössä kuin halvat muovikuulokkeetkin.

Swarovskin suurennuslasi

Olisi hauska olla niin rikas, että voisi tutkailla jalokiviään suurennuslasilla, joka sekin olisi koristeltu arvokivillä! Ergon Swarovski-kristallein koristellun suurennuslasin läpi kaikki näyttänee tavallista ylellisemmältä. Hinta on saatavissa tiedustelemalla valmistajalta.

Tarvitsetko vielä jotain muuta?

Pikanuudelit tyylikkäästi: 43 dollarilla voit saada yhden Pot Noodlesin sadasta eksklusiivisesta nuudelikupista.

Coolit jääkuutiot. Kanadalaisesta puhdistetusta vedestä käsin kaiverretut jääpallot saa omakseen 40 dollarilla kylmää käteistä.

Kultainen selkäreppu. Billionaire Boys Clubin kimaltaleva reppu kustantaa 1650 dollaria.

Kultainen valokatkaisin. 250 dollaria ja katkaisin upotetaan kätevästi sänkysi reunaan.

Kristallein kuorrutettu pölynimuri. Satsaatko 18 993 dollaria siivoojaan, vai kalleimpaan koskaan tehtyyn siivousvälineeseen? Electroluxin Crystal ErgoRapido -imuri on koristeltu tuhansilla Swarovski-kristalleilla.

Diorin metallifarkut. Miesten Dior Hommen metallinhohtoisilla Radioactive-farkuilla on hintaa 600 dollaria.

Krokotiilinahkainen sateenvarjo on sinun 50 000 dollarilla, ja sen alla voit näyttää sateessakin rikkaalta ja tyylikkäältä!

Miljoonan dollarin syötti. Mac Daddyn timantein ja rubiinein koristeltuun, platinasta valmistettuun kalastus vieheeseen uppoaa miljoona dollaria.

Lähde: coolmaterial.com

Studio55.fi/ Erja Haverinen

Kuvat: Lehtikuva ja Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja