Nämä ovat kaikkien aikojen kalleimmat avioerot

Thisismoney.co.uk kertoo verkkosivuillaan, mitkä suhteet tulivat kalliiksi entisille rakastavaisille.

Rupert ja Anna Murdoch – 1,7 miljardia dollaria

Australiassa syntynyt mediamoguli ja News Corporationin perustaja Rupert Murdoch oli naimisissa Anna-vaimonsa kanssa 32 vuotta. Pari sai kolme yhteistä lasta, mutta liitto päättyi eroon vuonna 1999. Vaimon tilille kilahti sen myötä 1,7 miljardia dollaria. Se saattoi lohduttaa, kun mies 17 päivää myöhemmin meni naimisiin itseään 38 vuotta nuoremman Wendi Dengin kanssa.

Adnan ja Soraya Khashoggi – 850 miljoonaa dollaria

Saudiarabialainen liikemies Adnan Khashoggi nai 1960-luvulla englantilaisen Sandra Dalyn. Daly vaihtoi nimensä avioliiton myötä Soraya Khashoggiksi. Daly loi uran muun muassa asekaupoilla. Niiden avulla syntyneistä miljoonista 850 miljoonaa dollaria meni vaimolle Sorayalle, kun pari myöhemmin erosi.

Bernie ja Slavica Ecclestone – 750 miljoonaa puntaa

Bernie Ecclestone rakastui lähes 190-senttiseen, Armanin mallina työskennelleeseen Slavica Radiciin vuosikymmeniä sitten. Pari meni naimisiin ja sai kaksi tytärtä. 24 avioliittovuoden jälkeen Slavica Ecclestone muutti pois parin yhteisestä kodista ja haki avioeroa miehensä "kohtuuttoman käytöksen" perusteella. Jugoslaviassa syntynyt Slavica sai vuonna 2009 myönnetyssä erossa itselleen noin 750 miljoonaa puntaa.

Craig ja Wendy McCaw – 460 miljoonaa dollaria

Craig ja Wendy McCaw tapasivat opiskeluaikoina Stanfordin yliopistolla, kun Wendy toimi Craigin tutorina. Pari meni naimisiin, kun Craig valmistui vuonna 1974. Pari perusti yhdessä kaapeli-tv-yhtiön sekä matkapuhelinjätti AT&T:n. Pari erosi vuonna 1995, kun takana oli 21 vuotta avioliittoa. Wendy käytti osan avioerossa saamistaan 460 miljoonasta dollarista Free Willy -elokuvassa esiintyneen Keiko-valaan vapauttamiseen.

Mel ja Robyn Gibson – 425 miljoonaa dollaria

Mel Gibson tapasi tulevan vaimonsa Robynin 1970-luvun lopulla Australiassa. Mel oli tuolloin tuntematon näyttelijä ja Robyn hammashoitaja. He menivät naimisiin ja saivat seitsemän lasta, kunnes vuonna 2006 erosivat 26 yhteisen vuoden jälkeen. Vaimo haki eroa päivä sen jälkeen, kun näyttelijä pidätettiin rattijuopumuksesta. Robynin kerrotaan saaneen erossa puolet Melin 850 miljoonan dollarin omaisuudesta, sillä tyttönimensä takaisin ottaneella Robyn Moorella ja Mel Gibsonilla ei ollut avioehtoa.

Lähde: Thisismoney.co.uk

Kuvat: Lehtikuva ja Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja