TOP-5: Tässä ovat maailman kalleimmat hotellihuoneet

Näissä sviiteissä kelpaa lomailla nirsonkin matkustajan. Cnngo.com listasi maailman kalleimmat hotellihuoneet. Yksi yö näissä ökyhuoneistoissa maksaa jo viisinumeroisen summan verran.

1. Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Geneva

Noin 48 000 euroa/yö

Jos olet erityisen tarkka hotellihuoneesi turvallisuudesta, on Hotel President Wilsonin kuninkaallinen sviitti oikea valinta sinulle.

Sviitistä on henkeäsalpaava näkymä Geneva-järvelle ja Mont Blanckille. Huoneiston luodinkestävät ovet ja ikkunat takaavat turvan niin valtion päämiehille kuin julkisuutta pakoileville kuuluisuuksillekin. Sviittihuoneistoon kuuluu 12 huonetta, joihin lukeutuvat muun muassa biljardihuone, kirjasto ja kuntosali.

2. The Presidential Suite, The Raj Palace Hotel, Jaipur, India

Noin 36 000 euroa/yö

Lähes 1 500 neliömetriä laaja sviitti on yksi Aasian suurimmista. Nelikerroksisessa huoneistossa on kattoterassi ja uima-allas, jotka tarjoavat upeat näköalat Jaipurin kaupunkiin.

3. Ty Warner Penthouse Suite, Four Seasons Hotel, New York

Noin 33 400 euroa/yö

Tämä 400-neliöinen kattohuoneisto kattaa koko hotellin ylimmän kerroksen. Niinpä sviitistä on näköalat joka suuntaan, ja huoneistosta voi ihailla vaikkapa Manhattania. Yhdeksänhuoneisen sviitin sisustusta hallitsevat platinan- ja kullanväriset kankaat. Huoneistoon hintaan sisältyvät myös yksityinen autokuski, personal trainer ja oma hovimestari.

4. Penthouse Suite, Hotel Martinez, Cannes, France

Noin 29 900 euroa/yö

Hotelli Martinezista löytyy Michelin-tähdin palkittu ravintola, pianobaari ja valtava yksityinen hiekkaranta. Sviitissä on kahden makuuhuoneen, olohuoneen ja ruokailutilan lisäksi kaksi kylpyhuonetta, jotka on varusteltu kylpyammeella, saunalla, suihkulla ja pukeutumishuoneella. Suurelta terassilta voi ihailla Cannesin lahtea.

5. Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, Las Vegas

Noin 28 000 euroa/yö

Playboy-tyyliin sisustettu sviitti sisältää Hugh Hefnerin itsensä valitsemaa taidetta. Yli 800-neliöisessä huoneistossa on uima-allas, baari, pokeripöytä ja vesiputous. Hurjasta hinnasta huolimatta aamiainen ei kuulu sviitin hintaan.

Studio55.fi/Tuuli Lindgren

Lähde: cnngo.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja