Kulkukoira pelasti hyökkäykseltä – nainen teki uskomattoman vastapalveluksen!

Brittinainen pelastui hyökkäykseltä Kreikassa sankarikoiran ansiosta.

Georgia Bradley, 25, oli lomailemassa Kreetalla, kun poikaystävän ollessa kahvilassa kaksi miestä lähestyi häntä. Brittinaisen torjuessa lähentely-yritykset miehet muuttuivat aggressiivisiksi.

– Päätin mennä kävelylle rannalle, jossa kaksi kreikkalaismiestä alkoi pyydellä minua drinkeille. Sanoin toistuvasti, etten halua lähteä, Bradley kertoi Daily Mailille elokuussa.

– Toinen heistä otti minua käsivarresta kiinni, enkä tiennyt, mitä tulisi tapahtumaan. Olin itsekseni, ja se oli hyvin pelottava ja vaikea tilanne.

Pelastus tuli yllättävältä suunnalta.

"Se oli sydäntäsärkevää"

Bradleyn mukaan pieni, musta koira tuli paikalle yhtäkkiä, hyppi hänen päälleen ja alkoi haukkua ja nuolla naisen kättä. Se sai miehet harkitsemaan kahdesti tilanteen jatkoa.

– Se (koira) pelasti minut. Sen täytyi huomata, että jotain oli vialla. Kun menin takaisin asunnolle, se seurasi minua ja antoi silittää.

Plymouthin yliopistossa opiskeleva Bradley yritti viedä Pepperiksi nimeämänsä koiran löytöeläinkotiin ja paikalliselle eläinlääkärille, mutta koira käännytettiin pois molemmista.

Bradley ja hänen poikaystävänsä epäilivät, että koira oli hylätty, kun he näkivät sen harhailemassa yksinään kaupungilla.

– Usein se seuraili meitä, ja mietimme, mitä voisimme tehdä.

– Kun lähdimme mennäksemme lentokentälle, katsoimme taaksemme ja Pepper juoksi auton perässä. Se oli sydäntäsärkevää.

Bradley ei voinut kotiin päästyäänkään lakata ajattelemasta pientä koiraa. Niinpä nainen varasikin lennon takaisin Kreetalle kahta viikkoa myöhemmin. Brittiopiskelija oli ihmeissään löytäessään koiran samalta Georgioupoulin rannalta.

Koira varmistettiin kulkukoiraksi, ja Bradley löysi eläinlääkärin, joka asensi hauvaan mikrosirun sekä antoi rokotteen ja hankki lemmikkipassin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pepperin piti viettää kolme viikkoa karanteenissa, mutta sen jälkeen se sai luvan matkustaa Englantiin.

Kun Bradley saapui kolmatta kertaa Kreetalle hakeakseen Pepperin, kennelin omistaja kertoi, että hänen uusi lemmikkinsä oli raskaana. Viikko sen jälkeen, kun koira oli saapunut uuteen kotiinsa Cornwalliin, se synnyttikin kuusi pikkupentua.

Lähteet: Daily Mail, Metro

Lue myös:

    Uusimmat