Kuivashampoot testissä: Pelastavatko ne todella huonon tukkapäivän?

Pelastavatko kuivashampoot likaiset, latteat ja nuhjuiset hiukset? MTV Lifestylen toimitus testasi ja arvioi kesän viileimmät kuivashampoot!

Kuivashampoon kerrotaan olevan loistava apuväline bad hair day'n varalle sekä silloin, kun hiusten pesu on syystä tai toisesta jäänyt väliin. Kuivashampoo saa hiukset sekä näyttämään että tuntumaan puhtailta antaen hiuksille tuuheutta – mainio tuote kesäksi, kiireeseen ja matkoille. MTV Lifestyle -toimitus testasi kahdeksan eri kuivashampoota: kukin testaaja antoi kullekin sarjalle pisteitä asteikolla 1–5 ja laskimme niistä keskiarvon.

Kärkikolmikko oli äärimmäisen tasainen: ykköseksi nousi Davines-merkin Hair refresher -kuivashampoo, jonka ulkomuotoa ja puuterimaista lopputulosta kehuttiin. Toiseksi suosikiksi nousi Paul Mitchell  Express Dry -kuivashampoo, jonka tuoksu miellytti suurinta osaa testaajista. Kolmanneksi nousi Cutrin Refreshing Dry Shampoo, joka sai likaiset hiukset näyttämään edustuskelpoisilta.

Lue, miten testaajat arvioivat tuotteet ja löydä oma suosikkisi!

1. sija: Hair refresher -kuivashampoo (Davines)

Tuotekuvaus: Puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Poistaa rasvaisuutta ja tuuheuttaa. Imee itseensä epäpuhtauksia ja epämiellyttäviä hajuja. Raikas tuoksu.

Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Jaa hiukset osioihin ja suihkuta kuivaan hiuspohjaan noin 20 senttimetrin etäisyydeltä. Muotoile.


Kokonaisarvosana: 4,6

Näin tuotetta arvioitiin:

"Ihanan kevyt ja puuterinen tuoksu, ei peitä hajuvettä. Saa harjattua hyvin hiuksista ja putsaa hyvin ja tuuheutuskin juuri sopiva. Plussaa kauniista pullosta."
Nainen, 34, pitkät luonnonkiharat vaalennetut hiukset

"Tämä tuote sopi loistavasti vetyperoksidin vaalentamille hiuksilleni: kuivashampoo jätti kauniin vaalean sävyn hiuksiini ja tuntui puuterimaisen kevyeltä. Tuotepullo on kauniin runollinen."
Nainen 27, vahvasti vaalennetut, lyhyetköt hiukset

"Purkin ulkonäkö miellytti silmää, mutta  tuote ei vaikuttanut kovin riittoisalta. Hiuksin tuli kuitenkin toivottua volyymiä ja säästyin tällä kertaa harmailta raidoilta tummissa hiuksissa."
Nainen, 26, tummanruskeat, karheat, pitkät ja paksut hiukset


"Tämä kuivashampoo sekoittui hyvin hiuksiin, teki hiukset puhtaamman oloisiksi ja helpommin käsiteltäviksi eikä jättänyt jälkeensä edes ikävää hajua. Suosikkini kaikista testituotteista!"
Nainen, 27, vaaleaksi raidoitetut, olkapäämittaiset hiukset


"Erittäin hyvä kuivashampoo. Teki järkyttävän likaisesta kuontalosta hetkessä siedettävämmän ja antoi lisää tuuheutta. Pullon muotoilu ja hyvä tuoksu miellyttivät myös."
Nainen, 28, pitkät, karheat ja paksuhkot hiukset

2. sija: Paul Mitchell Express Dry -kuivashampoo

Tuotekuvaus: Uuden Paul Mitchell Express Dry® -sarjan kuivashampoo raikastaa hiukset pesukertojen välillä poistaen kevyesti lian ja rasvan – hiukset saavat raikkaan tuoksun ja puhtauden tunteen. Puhtaisiin hiuksiin käytettynä antaa tuuheutta ja rakennetta. Hienojakoinen, väritön koostumus kuivuu erittäin nopeasti, ei jätä jäämiä ja sopii kaikille hiustyypeille ja -väreille.

Kokonaisarvosana: 4,5


Näin tuotetta arvioitiin:

"Todella miellyttävä tuoksu! Kevyestä koostumuksesta huolimatta tuuheutti kuontaloa kivasti, tosin vaati jonkin verran pöyhistelyä pysyäkseen kuosissa. Hiuksiin ei jäänyt valkoista pölyä, mistä plussaa. Tukka ei myöskään jäänyt lähmäisen tuntuiseksi, vaan hyvinkin raikkaan tuntuiseksi."
Nainen, 28, pitkät, karheat ja paksuhkot hiukset


"Ihana raikas tuoksu ja vessa ei täyttynyt valkoisesta savupilvestä. Hiuksista tuli ilmavat ja raikkaat. Hiukset sai hyvinharjattua eikä niihin jäänyt valkoista töhnää."
Nainen, 34, pitkät luonnonkiharat vaalennetut hiukset


"Olen kiireinen ja laiska tukanlaittaja, joten tummista hiuksista huolimatta kuivashampoot ovat kovassa käytössä. Paul Mitchellin tuote teki tukasta tuuhean ja raikkaan, mutta tummat hiukset jäivät helposti ”harmahtaviksi”. Toisen päivän tukka kuitenkin näytti ponnarilla siistimmältä ja tuuheammalta käsittelyn jälkeen. Pesee käytössä olleen halpistuotteen."
Nainen, 27, tummat ja taipuisat hiukset


"Ihastuttava, jotenkin hajuvesimäinen tuoksu. Kokeilin tätä tuotetta suhteellisen puhtaisiin hiuksiin tuomaan rakennetta, ja ihastuin tähän! Monet kuivashampoot tuntuvat tuovan parhaat puolensa esiin likaisissa ja latteissa hiuksissa, mutta tämä tuote oli mitä parhain tuomaan tekstuuria ja hentoa jämäkkyyttä myös puhtaisiin hiuksiin."
Nainen 27, vahvasti vaalennetut, lyhyetköt hiukset


"Tämän tuotteen tuoksu ei ollut omaan mieleeni, mutta se ei kuitenkaan tarttunut hiukseen pysyvästi. Pullon suihkeominaisuus on omituisen terävä, ja aineen saaminen tasaisesti ympäri päätä tuntui siksi hieman hankalalta. Kuivashampoo sekoittui hiuksiin oikein hyvin eikä jäänyt näkymään vaaleassa tukassa oikeastaan lainkaan. Hiukset näyttivät selvästi puhtaammilta, mutta muuten aine ei varsinaisesti kohottanut oman tukkani olemusta. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan hyvä tuote"
Nainen, 27, vaaleaksi raidoitetut, olkapäämittaiset hiukset

3. sija: Cutrin Refreshing Dry Shampoo

Tuotekuvaus: Virkistävä Kuivashampoo tekee hiukset välittömästi puhtaan tuntuisiksi. Virkistää rasvaisia ja velttoja hiuksia hiustenpesujen välillä. Puhdistaa hiukset milloin vain, ilman vettä. Sopii myös tummille ja värjätyille hiuksille. Nopea ja kätevä käyttää. Tuote huuhtoutuu helposti pois pestäessä. Suojaa hiuksia kosteutta vastaan.

Käyttö: Ravista voimakkaasti ennen käyttöä. Suihkuta tasaisesti n. 15 cm etäisyydeltä kuiviin hiuksiin. Harjaa kevyesti ja muotoile.

Kokonaisarvosana: 4,4


Näin tuotetta arvioitiin:

"Tämä tuote pelasti kaameat, likaiset hiukseni! Vaaleat kutrini muuttuivat hetkessä edustuskelpoisiksi: kuivashampoo antoi hyvän vaaleuden ja pelasti pahimmalta (ja varsin nololta) bad hair day -tilanteelta. Tuoksu oli raikas, perustuoksu. Suosittelen tätä lämpimästi."
Nainen 27, vahvasti vaalennetut, lyhyetköt hiukset


"Tämä tuuheutti tosi hyvin, tykkäsin! Tuoksu oli raikas mutta hillitty, ei jäänyt koko päiväksi pää haisemaan."
Nainen, 34, pitkät luonnonkiharat vaalennetut hiukset


"Kiva tuoksu. Tuuheutti aika hyvin ja raikasti tukkaa. Hyvä peruskuivashampoo."
Nainen, 28, pitkät, karheat ja paksuhkot hiukset


"Tuote teki hiuksista aivan selkeästi virkeämmän näköiset ja tukkaa oli myös helpompi muotoilla. Aine oli helppo saada tasaisesti ympäri päätä. Toinen omista suosikeistani!"
Nainen, 27, vaaleaksi raidoitetut, olkapäämittaiset hiukset


"Tuote tuli testattua todellisessa hätätilanteessa, ja pärjäsi loistavasti! Virkisti hiukset tehokkaasti, kutrit tuntuivat todella tuuheilta freeseiltä.  Mikä tärkeintä, tuoksu ei ollut liian läpitunkeva. Tuote levittyi hyvin hiuksiin ja ei jättänyt harjattua vaaleita jälkiä tummiin hiuksiin. Ostaisin."
Nainen, 27, tummat ja taipuisat hiukset

4. sija: Biozell Professional -kuivashampoot

"Professional Kuivashampoo antaa ylimääräisen päivän hiustenpesujen väliin, jolloin hiusvärikin säilyy pidempään. Poistaa rasvaisuutta hiuksista ja hiuspohjasta. Antaa pitoa hiuksille ja vähentää sähköisyyttä. Hiukset tuntuvat puhtailta ja tuoksuvat raikkailta. Kuivashampoota voit käyttää myös muotoilutuotteena, sillä se tekee hiukset tuuheamman tuntuisiksi ja helpommin muotoiltaviksi."

Kokonaisarvosana: 3,8

Näin tuotetta arvioitiin:

"Ihana, raikas tuoksu – ihana kaunis pikkupullo! Ihastuin tähän tuotteeseen ensisilmäyksellä, jo pelkästään pintapuolisesti. Kätevä matkoille! Tuote toimi hyvin, teki vaaleista hiuksista kauniit ja eloisat."
Nainen 27, vahvasti vaalennetut, lyhyetköt hiukset


"Tämän tuotteen ostan aina matkoille mukaan kätevän pikkukokonsa vuoksi. Toimii hyvin: raikastaa hiukset, tuuheuttaa ja poistaa rasvaisuutta. Tykkään!"
Nainen, 28, pitkät, karheat ja paksuhkot hiukset


"Loistava apu lässähtäneen arkitukan pelastamiseen. Tuotetta voi ostaa joko pikkupullossa tai kivan reilussa koossa. Tuoksu ei häiritse ja aine tekee hiuksista kaikin puolin freesimmät."
Nainen, 27, vaaleaksi raidoitetut, olkapäämittaiset hiukset


"Pieni pullo on todella hyvä laukkuun ja matkalle. Muuten tuote oli perus-kuivashampoo, teki minkä piti mutta tässäkin tuotteessa ihmetytti sen nostattama pölypilvi. Miksi kuivashampoiden suihkuttamisen jälkeen kylpyhuoneessa ei voi olla koska henki salpautuu eikä näe eteensä. Perheen miesväki onkin laittanut kuivashampoot mustalle listalle."
Nainen, 34, pitkät luonnonkiharat vaalennetut hiukset


Biozell Kuivashampoo tummille hiuksille

Tuotekuvaus: Tummille hiuksille tarkoitettu Kuivashampoo toimii parhaiten ruskeissa hiuksissa. Voit käyttää sitä myös häivyttämään tyvikasvun rajaa. Jätä silloin Kuivashampoota hiusten tyveen äläkä harjaa kaikkea pois.

Kokonaisarvosana: 3,9

Näin tuotetta arvioitiin:

"Aivan hurmaava tuoksu! Vaikka tuote on hyvin pienessä purkissa, se vaikutti riittoisalta, eikä jättänyt harmaita jälkiä tummiin hiuksiin lainkaan. Puhtaat hiukset saivat tästä kuivashampoosta kaivattua tuuheutta."
Nainen, 26, tummanruskeat, karheat, pitkät ja paksut hiukset

 Biozellin kuivashampoo antoi paljon tuuheutta. Olen aika kokematon kuivashampoon käyttäjä, joten aluksi säikähdin, kun hiukseni muuttuivat hieman harmahtavaksi. Onneksi tämä sävy kuitenkin katosi, kun kampasin hiuksiani. Minulla on tummat hiukset ja hiusten värjäämisestä on hieman liian kauan aikaa, mutta tummille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo kuitenkin auttoi tässä asiassa. Minusta on aina kiva haroa hiuksia pitkin päivää, mutta kuivashampoo päässä tämä on aika haastavaa, koska hiukset ovat hieman tahmaiset. Aion kyllä käyttää tätä jatkossakin, koska lättänät hiuksenikin kohosivat korkeuksiin."
Nainen, 25, tummat lyhyet hiukset


"Tämä tuote todella tuuheutti hiukset! Hiukset eivät olleet käsittelyn jälkeen lainkaan niin harmahtavat kuin monen muun tuotteen kohdalla. Mahtavaa, että tummille kutreille on oma tuote. Hiukset tuntuivat paitsi tuuheammilta myös raikkaammilta. Plussaa pienestä koosta, joka olisi kätevä ottaa mukaan matkoille tai kantaa käsilaukussa huonon tukkapäivän varalle."
Nainen, 27, tummat ja taipuisat hiukset


"Pesen normaalisti hiukseni melkein joka päivä. En ole aiemmin testannut kuivashampoota, koska hiukseni ovat tummanruskeat. Suihkuttelin edellisenä päivänä pestyjen hiusten tyveen kuivashampoota. Kuivashampoota ei huomannut ainakaan värin puolesta hiuksissa ollenkaan. Tuuheutta ja jämäkkyyttä sillä sai aikaan helposti. Kampauksen tekeminen oli paljon helpompaa, ja lopputulos runsaamman näköinen.

Ohjeissa suositeltiin harjaamaan ylimääräinen shampoo pois hiuksista. Harjasin tarmokkaasti, mutta ylimääräinen aine ei tahtonut lähteä irti hiuksistani. Hiukset tuntuivat aika epämiellyttäviltä ja jotenkin natisevilta, kun niitä möyhi käsillä. Epämiellyttävän natinan vuoksi päädyinkin laittamaan hiukset kampaukselle.

Suosittelen tätä kuivashampoota lämpimästi apuvälineeksi esimerkiksi ponnari- letti- tai nutturakampauksia tehdessä. Sillä sai helposti huijattua runsautta hiuksiin. En haluaisi itse käyttää tätä tuotetta avoimiin hiuksiin, koska koostumus ja haju olivat vähän tunkkaiset ja ainetta hulahti hiuksiin helposti aivan liikaa."
Nainen, 23, ruskeat pitkät hiukset

 

5. sija: Herbina Sensitive Hajusteeton kuivashampoo

Tuotekuvaus: Herbina Sensitive Hajusteeton kuivashampoo on raikastava vaihtoehto sellaisille kuivashampoon ystäville, jotka eivät toivo tuotteeseensa tuoksua.

Hajusteeton kuivashampoo tuuheuttaa hiuksia ja antaa kampaukselle hyvän pohjan. Tuote myös poistaa hiuspohjan ja hiusten rasvaisuutta tehokkaasti.

Kokonaisarvosana: 3,8


Näin tuotetta arvioitiin:

"Minulle tuoksuttomuus tarkoittaa usein tehottomuutta, mutta tämä tuote yllätti tehollaan – ja etenkin sillä, että tästä ei jäänyt harmaita raitoja tummiin hiuksiin lainkaan. Hiukset näyttivät puhtailta ja kevyiltä koko päivän."
Nainen, 26, tummanruskeat, karheat, pitkät ja paksut hiukset


"Vihdoin kuivashampoo joka ei haise liian voimakkaalle. Tuoksuttoman herbiinan tuoksu on apteekkimaisen tuoksuton, ei siis mitenkään hyvä, mutta pääasia, ettei se jää hiuksiin haisemaan. Puhdistaa hyvin, tuuheutus ei ole paras mahdollinen mutta tarpeeksi työpäivään."
Nainen, 34, pitkät luonnonkiharat vaalennetut hiukset


"En innostunut tästä kuivashampoosta erityisesti. Tuoksuttomuus oli kyllä hyvä juttu, mutta tuote ei kuitenkaan tuuheuttanut tukkaa eikä puhdistanutkaan niin paljon kuin olisin toivonut. Ihan hyvä pika-apu kuitenkin, jos ei muuta ole tarjolla. Aika paljon tuotetta sai kyllä käyttää ennen haluamaani lopputulosta."
Nainen, 28, pitkät, karheat ja paksuhkot hiukset


"Jännittävää, että tuote on hajusteeton ja se tosiaan toimi: käytin kuivashampoota ronskisti työpaikan naistenvessassa kiireisen aamun päätteeksi, eikä kukaan valittanut siitä että suihkuttelin suihketta menemään. Oikein kätevä!"
Nainen 27, vahvasti vaalennetut, lyhyetköt hiukset


"Itselleni tämä tuote oli positiivinen yllätys. Hiukset asettuivat käytön jälkeen kivasti ja niistä tuli tuuheamman oloisetkin. Tuoksuttamuudesta iso plussa! Oikein oivallinen perustuote"
Nainen, 27, vaaleaksi raidoitetut, olkapäämittaiset hiukset

6. sija: SYOSS Volume Lift -kuivashampoo

Tuotekuvaus: SYOSS on ammattimainen, kampaajien kehittämä ja käyttämä muotoilutuotesarja. Volume Lift Dry Shampoo raikastaa hiukset ilman vesipesua, ei jhätä näkyviä jälkiä hiusten harjausten jälkeen.

Kokonaisarvosana: 3,4

Näin tuotetta arvioitiin:

"Tämä puhdisti rasvoittunutta tukkaa hyvin ja tuuheuttikin mukavasti. Tykkäsin! Pullon muotoilu on myös mieleinen."
Nainen, 28, pitkät, karheat ja paksuhkot hiukset

"Hyvän oloinen tuote, ei liian voimakas tuoksu ja puhdisti hyvin. Tuuheutus ei ollut paras mahdollinen mutta tarpeeksi. Erikoista tässä tuotteessa oli se, miten sitä käytettiin, muihin kuivashampoisiin verrattuna. Kun muiden jälkeen vain harjataan, tämän jälkeen piti pöyhiä pyyhkeellä ja sitten harjata. Myös pullon ravisteleminen joka suihkauksen välillä tuntui hankalta. "
Nainen, 34, pitkät luonnonkiharat vaalennetut hiukset


"Tuntui, että tuote ei sekoittunut helposti hieman karheaan hiustyyppiin ja hiukset jäivät ikävän tuntuisiksi, mutta ehkäpä en vain noudattanut monimutkaisia ohjeita riittävällä tarkkuudella. Toisaalta melko likaisesta tukasta tuli puhtaan näköinen sekä tuuhea ja sehän on pääasia. Hiukset raikastuivat selvästi."
Nainen, 27, vaaleaksi raidoitetut, olkapäämittaiset hiukset


"Oih, tämähän oli mainio! Ohjeet olivat tarkat ja jokseenkin vaivalloiset (laita pyyhe hartioille, hiero hiuksia pyyhkeellä, poista ylimääräinen puuteri hiustenkuivaajalla...) Vaikka en näitä neuvoja noudattanut, lopputulos oli oikein mieluinen; tuote tuntui hyvältä, puuterimaiselta sekä käsissä että hiuksissa. Tuoksussa oli jotain tuttua ja hempeää."
Nainen 27, vahvasti vaalennetut, lyhyetköt hiukset


"Hyvistä, selkeistä ohjeista pisteet, mutta koska kuivashampoo on kiireisen aamun pelastus en lähtenyt virittelemään fööniä tai pyyhettä. Lieko se sitten syynä, ettei lopputulos ollut testin parhaasta päästä. Tuoksu tuntui turhankin raikkaalta, jostain syystä mieleeni tuli pesuaine tai vessan raikastin?"
Nainen, 27, tummat ja taipuisat hiukset


"En pitänyt tuotteen tuoksusta, mutta tuote toimi hyvin: hiuksista tuli kuohkeat, eikä sen käytön jälkeen ollut tietoakaan likaisista hiuksista. Sain yhden päivän lisäaikaa!"
Nainen, 26, tummanruskeat, karheat, pitkät ja paksut hiukset

7. sija: Schwarzkopf got2b Rockin' it -kuivashampoo

Tuotekuvaus: Käytetään pitämään hiukset raikkaina pidempään hiustenpesujen välissä. Täydellinen festareille, juhliin tai kun aika on kortilla.

Kokonaisarvosana: 3


Näin tuotetta arvioitiin:

"Säikähdin hurjasti kun suihkutin kuivashampoota hiuksiini. Tuote tuli ulos kovalla paineella ja tummiin hiuksiin jäi selkeä, harmaa huntu. Minulla oli kova työ häivyttää harmaus hiuksistani ja mielestäni hiuksiin jäi hieman tönkkö tuntu."
Nainen, 26, tummanruskeat, karheat, pitkät ja paksut hiukset


"Putsasi hyvin kuten pitääkin mutta tuuheutus ei ollut parhaasta päästä. Tuoksukin oli liian voimakas makuuni, ei ole kiva kun kaikki aineet tuoksuvat sekaisin. Jätti myös mustaan paitaan valkoisen pölykasan. Lähti kyllä pyyhkimällä pois mutta en ole muissa kuivahampoissa törmännyt moiseen."
Nainen, 34, pitkät luonnonkiharat vaalennetut hiukset


"Huh, nyt oli tuhti tuoksu! Hiuksissa rokki-kuivashampoon tuoksu muuttui kuitenkin lempeän sitruunaiseksi. Osaisin kuvitella suihkivani tätä menemään yökerhon tummanpuhuvassa vessassa saadakseni lisätehoa uupahtaneeseen kampaukseen."
Nainen 27, vahvasti vaalennetut, lyhyetköt hiukset


"Ihan ok kuivashampooksi: lievitti tukan rasvaisuutta kiitettävästi ja tuuheutti mukavasti. Tuoksusta tykkäsin myös, vaikka se olikin aika voimakas."
Nainen, 28, pitkät, karheat ja paksuhkot hiukset


"Tätä tuotetta testasin melko puhtaisiin hiuksiin, mutta niiden yleisilme parani silti. Shampoon voimakas haju häiritsi ja se tuntui jäävän vahvasti päähän pitkäksi aikaa. Pidin siitä, että pullon suihku on voimakas ja ainetta saa lisättyä melko ronskilla kädellä ympäri päätä."
Nainen, 27, vaaleaksi raidoitetut, olkapäämittaiset hiukset


8. sija: TRESemmé Instant Refresh -kuivashampoo

Tuotekuvaus: Kuivashampoo sisältää B12-vitamiinia ja keratiinia, ja se raikastaa kuivat ja latteat hiukset poistaen liiat rasvat ja epäpuhtaudet.

Käyttö: Ravista kuivashampoota hyvin ennen käyttöä ja myös suihkutusten välillä. Suihkuta kevyesti tyveen lyhyinä suihkeina 20-30cm:n etäisyyden päästä ja anna vaikuttaa 1–2 minuutin ajan. Hiero sitten tuotetta sormenpäillä ja harjaa hiukset."

Kokonaisarvosana: 2,9


Näin tuotetta arvioitiin:

"Pidin siitä, että pullon etiketissä oli mukana kuvalliset ohjeet: tällaiselle untuvikolle ohjeet ovat oikein mieluisa lisä. Tuotetta tuli suihkuttaa hiusten juureen nostamalla hiussortuvia ylös ja hieroa hiusjuuret sormin, jotta tuote levittyisi tasaisesti. Tuoksu oli suhteellisen miellyttävä ja raikas (sopivan neutraali myös miehille käytettäväksi?). Omaan mieleeni TRESemmé-kuivashampoo oli ehkäpä hieman kevyt, joten siitä ei olisi kiireisten aamujen pelastukseksi. Sanoisin tätä hennoksi voluumin tuojaksi."
Nainen 27, vahvasti vaalennetut, lyhyetköt hiukset


"Kuivashampoon tuoksu oli miellyttävä ja se toi hiuksiin jonkun verran volyymia. En kuitenkaan kokenut, että tästä olisi ollut apua likaisehkoon tukkaan. Plussaa kuitenkin siitä, etteivät hiukset jääneet lähmäisen tuntuisiksi tämän käytön jälkeen."
Nainen, 28, pitkät, karheat ja paksuhkot hiukset


"Tuote oli ulkonäön perurusteella mielestäni aika teollisen näköinen. Tuote tuntui suihkuttaessa hyvin keveältä, mutta tummanruskeissa hiuksissani  näkyi heti epämiellyttävästi harmaata, vaikka en suihkuttanut tuotetta suoraan jakaukseen. Harjattuani harmaaksi muuttuneita kohtia hiukset pysyivät kuitenkin puhtaan ja mattapintaisen näköisinä koko päivän."
Nainen, 26, tummanruskeat, karheat, pitkät ja paksut hiukset


"Tämän tuotteen tuoksu on melko hyvä ja raikas mutta valitettavasti kovin voimakas. Hiuksista tuli puhtaan näköiset, mutta tuote ei tuntunut kovin riittoisalta. Ainetta saikin suihkuttaa päähän melko paljon toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi. Muuten lopputulos oli kuitenkin hyvä"
Nainen, 27, vaaleaksi raidoitetut, olkapäämittaiset hiukset

"Tuuheutti hyvin, johtuen varmaan siitä, että hiuksia pöyhittiin suihkuttamisen jälkeen ennen harjausta. Haju oli suht neutraali. Perushyvä tuote."
Nainen, 34, pitkät luonnonkiharat vaalennetut hiukset


Seuraa MTV Lifestyleä myös Facebookissa! Lisäksi voit tutustua toimituksen arkeen ja kulisseihin kuvapalvelu  Instagramisssa.

Lue myös:

    Uusimmat