Kuin kuninkaallinen – tällaisessa asussa Suzanne Innes-Stubb edustaa Ruotsin kuningasparin rinnalla

Presidentti Stubb toivotettiin tervetulleeksi Ruotsiin 7:12
Videolla: Presidentti Stubb toivotettiin tervetulleeksi Ruotsiin

Suzanne Innes-Stubb luottaa valkoiseen hänen ja presidentti Alexander Stubbin Ruotsin valtiovierailun ensimmäisenä päivänä kuningasparin rinnalla.

Tasavallan presidentti  Alexander Stubb  tekee puolisonsa Suzanne Innes-Stubbin  kanssa kaksipäiväisen valtiovierailun Ruotsiin kuningas Kaarle XVI Kustaan  kutsusta.

Kuningasperhe otti presidenttiparin vastaan valtiovierailuun kuuluvin seremonioin tiistaiaamuna Tukholmassa. Kuningaspari ja presidenttipari saapuivat aurinkoisen Tukholman kuninkaanlinnan pihaan hevosvaunuilla. 

Innes-Stubbin yllä valtiovierailun ensimmäisenä päivänä nähtiin valkoiseen hameeseen ja valkoiseen takkiin, jota koristi musta vyö. Asun kruunasivat mustat hansikkaat sekä musta päähine.

Kuningatar Silvia  puolestaan luotti vaaleanpunaiseen edustusasussaan. 

Katso yllä olevalta videolta hetki, kun presidentti Alexander Stubb ja Suzanne Innes-Stubb saapuivat Tukholman kuninkaanlinnaan kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian kanssa.

Kuninkaanlinnan pihaan saavuttuaan kuningas Kaarle Kustaa, kuningatar Silvia,  presidentti Stubb ja Innes-Stubb tervehtivät paikalle saapuneita kansalaisia. Presidentti Stubbin kuultiin puhuttelevan paikalla olleita suomalaisia lapsia ja kyselleen heiltä, oliko heillä kylmä. 

– Tuolla auringossa on ihan lämmin, presidentti Stubb kertoili lapsille.  

Vierailulla painottuvat Suomen ja Ruotsin yhteistyön tiivistäminen entisestään vallitsevassa turvallisuuspoliittisessa tilanteessa niin kahdenvälisesti kuin puolustusliitto Naton jäseninäkin.

Esillä on myös suomalaisten ja ruotsalaisten yritysten yhteistyön edistäminen maiden globaalin kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja vihreän siirtymän vauhdittamiseksi.

Otsikkoa korjattu 23.4. kello 11.25 Suzanne Innes-Stubbin sukunimen kirjoitusmuodon osalta.

Lue myös:

    Uusimmat