Kubica saattaa jättää Renault'n

Robert Kubica harkitsee jatkoaan Renault'lla ranskalaistallin siirryttyä uuden omistajan haltuun.

Kuljettaja siirtyi Renault'lle viime kauden päätyttyä, mutta Kubican managerin mukaan omistajavaihdoksen myötä kuljettajasopimus arvioidaan uudelleen.

- Tämä on positiivinen tapahtuma, mutta me haluamme lisää tietoa Genii Capitalista, Kubican manageri Daniele Morelli kertoi keskiviikkona BBC:lle.

Luxemburgilainen Genii Capital voitti tarjouskilvan Renault'n F1-toiminnasta ja ostaa arviolta 75 prosentin osuuden tallista vuodenvaihteen jälkeen.

- Kortit ovat vaihtuneet siitä, kun allekirjoitimme sopimuksen, ja on tärkeää, että Renault antaa meille kaiken saatavilla olevan tiedon.

Kubican työnantajan nimi pysyy entisellään, mutta muuten tallin kuviot uuden omistajan alaisuudessa ovat vielä auki.

- Emme periaatteessa vastusta uutta tilannetta, mutta on tärkeä tietää, kuka tallia johtaa ja minkälaisia strategioita he käyttävät. Se voi olla kannaltamme joko positiivista tai sitten negatiivista, Morelli linjasi.

- Tarvitsemme aikaa - ainakin muutaman päivän -, jotta pystymme arvioimaan uuden tilanteen. En siis voi vielä sanoa lähdemmekö vai jäämme.

Ensi kauden F1-talleista kuljettajapaikkoja on tarjolla vielä Mercedekseltä ja Sauberilta sekä uusina talleina mukaan lähteviltä Camposilta ja USF1:ltä.

Renaul jatkaa F1:n MM-sarjassa kaudella 2010 - katso video MTV3 Katsomosta (Tulosruutu 16.12.2009)

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat