Kruununprinsessa Victoria hehkutti Suomen-vierailuaan MTV:lle: "Olen häkeltynyt näin upeasta vastaanotosta"

Victoria ja Daniel hurmasivat suomalaisia Uudellamaalla 2:05
Katso koko video tästä: Victoria ja Daniel hurmasivat suomalaisia Uudellamaalla

Kruununprinsessa Victoria iloitsi Suomen-vierailustaan MTV Uutisten haastattelussa.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria  ja hänen puolisonsa prinssi Daniel  vierailivat Suomessa 20.–21. syyskuuta.

Keskiviikkona 20. syyskuuta kruununprinsessa vieraili Hanasaaressa järjestetyssä juhlaseminaarissa, ja torstaina pari aloitti päivänsä vierailemalla Suomenlinnassa. Suomenlinnasta heidän matkansa jatkui Kauppakorkeakoulu Hankeniin, jonka jälkeen kuninkaalliset suuntasivat Loviisaan, jossa kruununprinsessa vihki Loviisan Kuningattarenrannassa sijaitsevan aukion Victorianaukioksi.

Victorian ja Danielin vierailu Loviisassa sai aikaan yleisöryntäyksen, kun ihmiset halusivat nähdä ja tervehtiä kuninkaallisia. Kruununprinsessa kertoi Loviisassa MTV Uutisille Suomessa vierailemisen ja suomalaisten tapaamisen olevan fantastista.

– Olen häkeltynyt näin upeasta vastaanotosta. Tälle ei melkein löydy sanoja. Lämmin kiitos, kruununprinsessa sanoi MTV Uutisille.

Kruununprinsessa kertoi myös, ettei hänen mukaansa ole nimetty useampia paikkoja.

– Joten olen hyvin onnellinen, että tämä on nimetty minun mukaani ja juuri Loviisassa. Se on hyvin hauskaa, hän hymyili.

MTV Uutiset haastatteli myös paikalle saapuneita ihmisiä ja kysyi, miksi he olivat tulleet katsomaan Victoriaa ja Danielia. Katso haastattelut yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat