Kruununprinsessa Mette-Maritin julkisuutta karttavan Marius-pojan mallirakas avoimena podcastissa – tällainen on Playboyssa poseerannut Juliane, 24

Norjan kruununprinsessan Mette-Maritin poika Marius Borg Høiby on seurustellut jo useamman vuoden ajan malli Juliane Snekkestadin kanssa.

Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin esikoispoika Marius Borg Høiby, 23, on pitänyt jo vuosikaudet hyvin matalaa profiilia julkisuudessa. 

Pellavapäinen Marius totuttiin näkemään kruununprinssin ja -prinsessan perheen rinnalla muun muassa kansallispäivän potreteissa, mutta nuorukainen lopetti edustustehtävät itsenäistyttyään ja muutettuaan Kaliforniaan opiskelemaan.

Vuonna 2018 kävi kuitenkin ilmi, että Marius seurustelee norjalaisen mallikaunottaren Juliane Snekkestadin, 24, kanssa.

Pari antoi seurustelun tultua julki haastattelun Yhdysvaltain Voguelle ja esitteli suosikkipaikkojaan Oslosta. Tuolloin he asuivat Lontoossa, mutta kertoivat viihtyvänsä myös kotimaassaan perheidensä seurassa. Sittemmin pariskunnan on uutisoitu palanneen Snekkestadin kotikonnuille ja ostaneen talon Etelä-Norjassa sijatisevasta Tønsbergistä.

Myös Snekkestad on tarkka yksityisyydestään, eikä esimerkiksi hänen Instagram-tilinsä ole julkinen. Nyt norjalaislehti Se og hør kuitenkin kertoo, että kaunotar on yllättäen puhunut podcastissa hyvin avoimesti parisuhteestaan.

Playboy-kuvat aiheuttivat kohun

Snekkestad paljasti lehden mukaan podcastissa tutustuneensa Mariukseen Los Angelesissa.

– Olin siellä kuvauksissa – itseasiassa niissä, joista kuvat päätyivät Playboylle – ja tapasin hänet yhteisen ystävän kautta. Lähdimme treffeille ja tutustuimme vähitellen, hän kertoi.

Snekkestadin Playboy-kuvista nousi Norjassa kohu keväällä 2018, kun kruununprinssin perhe arvosteli Se og høriä siitä, että nämä kutsuivat Snekkestadia jutussaan Playboy-malliksi. Norjalaislehti VG:n mukaan Snekkestadin kuvat poistettiin sittemmin Playboyn sivuilta.

Parilla on bostoninterrieri, jolle he ovat myös perustaneet oman Instagram-tilin. Snekkestad paljasti podcastissa haaveilevansa tulevaisuudessa myös perheenlisäyksestä – tarkemmin sanottuna kahdesta lapsesta.

– Tahdon lapsia. 16-vuotiaana ajattelin, että 25-vuotiaana olisin kihloissa ja sitten olisi lasten aika. Nyt kun ajattelen asiaa, siinä voi kuitenkin vielä mennä tovi, hän pohtii, mutta ilmoittaa tahtovansa lapsia ennen kuin täyttää 30.

– Ensimmäisen, kun olen 28-vuotias ja toisen, kun olen 30-vuotias, mallikaunotar tarkentaa.

Myös Marius aiheutti takavuosina skandaalin

Kun Norjan kruununprinssi Haakon tapasi Mette-Maritin festareilla 1990-luvun lopulla. Parin suhteesta Norjassa aluksi valtava kohu, sillä tarjoilijana työskennellyt Mette-Marit oli yksinhuoltaja.

Pahennusta herätti myös se, että Mette-Marit kertoi avoimesti huumetaustastaan ja lisäksi myös tammikuussa 1997 syntyneen Mariuksen isä oli saanut tuomioita muun muassa huumausainerikoksista.

Nykyisin kruununprinsessa on kuitenkin hyvin pidetty norjalaisten keskuudessa.

Myös teini-ikäinen Marius onnistui vuonna 2012 kuitenkin aiheuttamaan pienimuotoisen skandaalin  jaettuaan Instagramissa avoimesti kuvia elämästään. Kuvien yhteydessä paljastui kuitenkin myös kuninkaalliseen perheeseen liittyviä sijaintitietoja, joiden pelättiin vaarantavan heidän turvallisuutensa.

Nykyisin Mariuksen Instagram-kuvat ovat tarkkaan harkittuja otoksia esimerkiksi surffausreissuilta, skeittipuistoista sekä laskettelurinteestä. Myös kaunista tyttöystäväänsä Marius näyttää tilillään vain harvakseltaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja