Kritisoitu ilmiö nousi välieräsarjan puheenaiheeksi, Antti Pennasen sanat kuohuttivat – "Siinä mopo karkaili"

Liigaviikko ruoti SM-liigan välieräparien tilanteet – "Kovat merkit on ilmassa" 17:27
Liigaviikko tarttui Ilves-Pelicans -välieräsarjan suureen puheenaiheeseen.

Ilveksen ja Pelicansin välieräsarjassa yhdeksi keskustelunaiheeksi on noussut filmaaminen. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ei näe sarjassa filmaamisongelmaa.

Ilveksen ja Pelicansin välinen taisto on tarjonnut runsaasti puheenaiheita jo kahden pelatun ottelun jälkeen. Eemeli Suomen loukkaantuminen on luonnollisesti puhuttanut, mutta ottelusarjan ympärillä on pyörinyt väitteitä filmaamisesta.

Ilveksen päävalmentaja piti toisen välieräottelun jälkeen todella vihjailevan puheenvuoron, joka oli osoitettu piikiksi Pelicansin suuntaan.

– Olen meidän joukkueen arvomaailman takana. Osaan arvostaa sitä, miten nuo pelaajat pelaavat tuolla ja kamppailevat loppuun saakka. He haluavat pysyä pystyssä loppuun sakka. He ottavat taklauksia vastaan puhtaasti. Niiden arvojen kanssa me kaikki Ilves-ihmiset voivat elää, Pennanen paalutti lehdistötilaisuudessa.

Myös Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola kuittaili toisen välieräsarjan joukkueille keskiviikkoisen HIFK-ottelun jälkeen.

MTV Urheilun asiantuntija ei koe, että filmaaminen olisi Pelicansin ja Ilveksen välisessä ottelusarjassa ongelma.

– Ei siinä mitassa, miten Pennanen sen esitti. Pikkuisen Pennasella siinä mopo karkaili. Ilveksen ei kannattaisi yhtään provosoitua mistään ja alkaa syyttelemään. Pelicans pääsi KalPan ihon alle ja on nyt vähän päässyt Ilveksen ihon alle, Sihvonen summaa Liigaviikko-ohjelmassa.

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen nosti SM-liigan välieristä esiin huolestuttavan vaikutelman. Katso Liigaviikko kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat