Kovia kokenut Keanu Reeves vihjailee olevansa jälleen valmis rakkauteen: "Se on kyllä kamppailunsa"

2:10
Keanu Reevesin tähdittämä John Wick: Chapter 3 sai ensi-iltansa

Traagisen elämän elänyt Keanu Reeves on vihjaillut olevansa kenties jälleen valmis löytämään rakkauden.

Näyttelijä Keanu Reeves tunnetaan miehenä, jota harvoin nähdään parrasvaloissa tai erilaisissa seurapiiritapahtumissa. Viime aikoina Reeves on kuitenkin esiintynyt varsin paljon julkisuudessa promotessaan uutta John Wick: Chapter 3 -elokuvaansa. 

Vaikka Reeves vaikuttaa ulkoisesti olevan onnellinen, iloinen ja ystävällinen mies, hänellä on taustallaan varsin traaginen elämä.

Reevesin isä hylkäsi perheensä tämän ollessa vain parivuotias. Lukiosta valmistumisen jälkeen näyttelijän paras ystävä menehtyi huumeiden yliannostukseen. Reevesin ensimmäinen ja ainut lapsi syntyi kuolleena, ja hänen elämänsä rakkaus Jennifer Syme menehtyi auto-onnettomuudessa. Myöhemmin Reevesin sisar sai tietää sairastavansa leukemiaa.

Näyttelijä on kuitenkin antanut vihiä siitä, ettei hän ole menettänyt toivoaan rakkauden suhteen. Eräässä antamassaan haastattelussa Reeves on muun muassa todennut, ettei hän ole aivan niin yksinäinen susi, kuin mitä hänestä ajatellaan. 

– En yritä olla niin paljon yksin. Ja se on kyllä kamppailunsa. Haluan mennä naimisiin. Haluan saada lapsia. Se on vuorenhuippu. Mutta minun on kiivettävä vuorenrinne ensin. Minä teen sen. 

Promotessaan uutta elokuvaansa Reeves myös paljasti Ellen DeGeneresille antamassaan haastattelussa olleensa aikoinaan ihastunut näyttelijäkollegaansa Sandra Bullockiin. Haastattelun yhteydessä DeGeneres näytti Reevesille videon, jossa myös Bullock myöntää olleensa hieman ihastunut Reevesiin. 

DeGeneresin ja yleisön ihastukseksi Reeves vaikutti olevan vilpittömän yllättynyt sekä ilahtunut kuullessaan, että mahdollinen romanssi olisi aikoinaan voinut käydä toteen. 

Reevesin on myös kerrottu lämmittäneen välejä uudestaan entisen tyttöystävänsä China Chow'n kanssa. Kertoman mukaan kaksikko oli törmännyt toisiinsa sattumalta Los Angelesissa, ja flirttailu puolin ja toisin oli päässyt valloilleen. 

Lähde: CheatSheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja