Mainos

Kosi vain, jos olet varma vastauksesta? Miehen näyttävä kosinta päättyi jäätävällä tavalla

Miehen näyttävä kosinta sai kamalan lopun.

Lähtökohtaisesti kosija olettaa saavansa myöntävän vastauksen, mutta joskus tämä kutina voi olla väärässäkin. Toisinaan kosintaa voi seurata todella kiusallinen tilanne, kun "kyllä" ei tulekaan kuin apteekin hyllyltä.

Tällaista kiusallista tilannetta päästiin todistamaan, kun eräs mies päätti kosia tyttöystäväänsä julkisesti ja erittäin näyttävästi kesken baseball-ottelun.

Tavi Newton -niminen nainen julkaisi Instagramissa videon tästä erittäin nolosti päättyneestä tilanteesta

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Järjestettyään tyttöystävälleen miehisen tanssiesityksen tilanteeseen erittäin hyvin sopivan Bruno MarsinMarry You -kappaleen tahdissa, toiveikas sulhasehdokas polvistui tämän eteen sormuksen kanssa koko stadionin yleisön seuratessa tilannetta.

Tästä eteenpäin video on erityisen kiusallista katsottavaa. Nainen viittoo miestä keskeyttämään yrityksensä kosia, kuiskaa tälle jotain ja nappaa sitten laukkunsa ja poistuu paikalta.

Kosinnasta ovat uutisoineet muun muassa New York Post sekä Mirror.

Tilanteen jäätävän kiusallisuuden vuoksi moni on epäillyt kyseessä olleen pelkkä huijaus. Twitter-käyttäjä Taylor Burckhalter totesi kuitenkin sittemmin poistamissaan twiiteissä todistaneensa tapahtuman ja stadionin henkilökunnan varmistaneen sen todelliseksi. Burckhalter todisti miehen myös jääneen paikalle 45 minuutiksi hukuttamaan murheitaan tuoppiin.

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.