Koruloistoa Presidentinlinnassa – Vanessa Kurri Linnan juhliin Teemu Muurimäen luomuksessa

Vuonna 1999 Miss Suomeksi kruunattu Vanessa Kurri edustaa Linnan juhlissa Pohjoinen valo -kokoelman rintakorussa.

Kalevala Korun Pohjoinen valo -kokoelma juhlistaa Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä ja yrityksen 80-vuotista taivalta. Linnan juhlissa nähdään kahdeksan kokoelmaan suunniteltua korua, kerrotaan tiedotteessa.

Vanessa Kurrin asua somistaa Kirsti Doukasin kokoelmaan suunnittelema rintakoru. Kurrin iltapuvun suunnitteli Teemu Muurimäki. Myös puku on suunniteltu Kalevala Korulle ja se huutokaupataan tammikuussa 2018 yhdessä kokoelman korujen kanssa. Huutokaupan tuotto ohjataan Pelastakaa Lapset ry:lle.

Pohjoinen valo -kokoelman koruja nähdään myös muun muassa presidenttiehdokas Matti Vanhasen puoliso Heidi Huhtamaan, näyttelijä Seela Sellan ja kansanedustaja Jaana Pelkosen yllä.

Myös Pelkonen pukeutuu Linnan juhliin Teemu Muurimäen suunnittelemaan juhla-asuun.

Vanessa Kurri saapuu Linnaan yhdessä puolisonsa, jääkiekkoilija Jari Kurrin kanssa. Kurri on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisjääkiekkoilijoista.

Kurri voitti urallaan peräti viisi Stanley Cupia Edmonton Oilersin riveissä. Kurri oli voittamassa myös olympiapronssia vuonna 1998 ja MM-hopeaa vuonna 1994. Kurri nimettiin Jääkiekkoleijonaksi numerolla 113 ja hänet valittiin kansainvälisen jääkiekkoliiton kunniagalleriaan vuonna 2000.

Kaikki Linnan juhlista täältä.

Suora lähetys Linnan juhlista MTV.fissä kello 18:30-21:50

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja