Korona pisti Hannele Laurin, 67, miettimään ikää uudella tavalla: "Mutta ei voi elää niin, että pelkää"

1:18
Hannele Lauri: Pääni sisällä olen yhä 15-vuotias

Näyttelijä Hannele Lauri sanoi Viiden jälkeen -ohjelmassa tuntevansa itsensä yhä 15-vuotiaaksi.

Viime kevään tiukat koronarajoitukset 70 vuotta täyttäneille pistivät myös näyttelijä Hannele Laurin miettimään omaa ikäänsä uudelta kantilta.

– Tajusin myös, että tässä iässä on todella vaarallista saada korona, Lauri sanoi.

Hän ei suostu kuitenkaan elämään pelkojen ohjaamana.

– Totta kai tässä iässä pelkää. Mietin, että jos sairastun, miten meidän pojat jaksavat hoitaa minua. Mutta ei voi elää niin, että pelkää. Koronaa pelätään, mutta tässä maailmassa on paljon asioita, mitä voi tapahtua ja joista emme tiedä. En suostu valmiiksi pelkäämään.

Lauri sanoi haastattelussa lastensa olevan hänelle tärkeimmät asiat maailmassa. Hänellä on kaksi poikaa.

– Minulla on heistä kova huoli. Sami on lukion historian opettaja ja Tomi on elokuva- ja tv-lavastaja. Kuulin, että Sami on siirtynyt etäopetukseen. Olen miettinyt, että jos joku meistä joutuisi sairaalaan, emme voisi nähdä toisiamme, koska sairaalaan ei saisi mennä. 

Laurin tähdittämä uusi elokuva "70 on vain numero", kertoo naisesta, Seija Kuulasta, joka muistuttaa Hannele Lauria itseään. Kuula on viihdemaailmassa uran tehnyt 70-vuotias nainen.

– Seija on iskelmätähti, ja pystyn näyttelijänä samaistumaan siihen, että tapahtui elämässä mitä tahansa, niin lavalla yleisön edessä kukaan ei saa huomata mitään. Vaikka olisi läheinen kuollut, et saa näyttää sitä yleisölle. Sitä on ammattitaito.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja