Korallinväri sulostuttaa tähtien yllä – katso kuvat ja ota mallia!

Raikas korallinväri on yksi tämän kesän ehdottomista värisuosikeista maailmalla. Tähdet viihtyvätkin erilaisissa juhlatilaisuuksissa tänä kesänä yllään raikkaita korallinsävyisiä asuja.

Helmi kokosi yhteen tähtien yltä bongatut raikkaimmat korallinsävyiset asut. Jokainen voi ottaa näiltä tähdiltä mallia miettiessään kesäjuhliin sopivaa asua.

Kun ylleen valitsee korallinsävyisen mekon, on raikkaan tyttömäinen tyyli taattu. Hento sävy tuo rohkeampaankin lookiin tottuneen asukokonaisuuksiin romanttista ilmettä, jota voi tavoitella vaikkapa kesäisissä juhlissa helposti – persoonallinen sävy ei kaipaa rinnalleen näyttäviä asusteita yksityiskohdiksi.

Raikas, mutta hentoinen korallinsävy on kirkkaimmillaan uskalias värivalinta ja haaleimmillaan viaton ja turvallinen. Tähdet ovat ympäri maailmaa rohjenneet jo tovin käyttää trendisävyä yllään punaisella matolla – rohkeammat kirkkaansävyiseen ja aremmat hennompaan sävyyn turvautuen.

Aivan kuten muidenkin värien kanssa, korallinsävyn kanssa on oltava varovainen, jos asukokonaisuuteen haluaa muitakin sävyjä. Värikatastrofilta säästyäkseen on syytä pitää katse erityisen näyttävien yksityiskohtien määrässä: Kelly Lynchin esimerkin mukaan vaikkapa pilkahdus turkoosia voi toimia korallinsävyisessäkin asussa upeana katseenvangitsijana.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja