Koomikko Nick Cannon sai 8. lapsensa malli Bre Tiesin kanssa – Tiesi: "Tämä kokemus on muuttanut minut ikuisiksi ajoiksi"

Pariskunta toivotti uuden tulokkaan tervetulleeksi kotonaan.

Koomikko, rap-artisti ja juontaja Nick Cannon, 41, ja malli Bre Tiesi, 31, toivottivat tervetulleeksi ensimmäisen yhteisen lapsensa maanantaina 25. heinäkuuta. Tulokas on poika ja Cannonin 8. lapsi. Tiesille lapsi on ensimmäinen.

Tiesi jakoi Instagramissa kuvasarjan kotisynnytyksestään, joka oli täysin luonnollinen ja lääkkeetön.

Voit selata kuvakarusellia nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tämä oli nöyrin ja rajoja koettelevin, mutta kuitenkin havahduttava ja todella voimaannuttava kokemus. En voi kiittää synnytyksessä auttanutta tiimiäni tarpeeksi. Tämä kokemus on muuttanut minut ikuisiksi ajoiksi enkä olisi voinut pyytää ihmeellisempää ja tukevampaa kumppania. En olisi voinut tehdä tätä ilman sinua. En voi uskoa, että hän on täällä, Tiesi kirjoitti Instagramissa englanniksi.

Tiesi on jakanut Instagramissa myös yhteiskuvia Cannonin kanssa. Voit selata kuvia nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Cannon on kommentoinut synnytyspäivitystä hellyyttävästi.

– Et lakkaa hämmästyttämästä minua! Täynnä intohimoa, tarmoa, keskittymistä, loistoa ja mikä tärkeintä rakkautta! On kunnia ja etuoikeus kokea tämä kaunis ihme kanssasi! Kiitos suurimmasta lahjasta, jonka ihminen voi toiselle antaa. Rakkauteni on tästä ikuisesti velkaa, Cannon kirjoitti englanniksi.

Tiesi on jakanut synnytyksestään myös Youtube-videon, jota hän sanoo hyvin intensiiviseksi.

Cannonilla on entisen aviopuolisonsa, laulaja Mariah Careyn kanssa 11-vuotiaat kaksoset Monroe ja Marokko, Brittany Bellin kanssa 5-vuotias Golden ”Sagon” ja 19 kuukauden ikäinen Powerful Queen sekä 13 kuukauden ikäiset kaksoset, Zion Mixolydian ja Zillion Heir, Abby De La Rosan kanssa. Hänen poikansa Zen, joka on yhteinen Alyssa Scottin kanssa, kuoli joulukuussa 2021 saatuaan aivosyöpädiagnoosin.

Lähde: Yahoo Life

Lue myös:

    Uusimmat