Klassiset uudenvuodenlupaukset jylläävät taas – sorruitko sinäkin joihinkin näistä?

1:17

MTV kokosi yhteen klassisimmat uudenvuodenlupaukset.

Kun vuosi lähestyy loppuaan, moni lupaa olla ensi vuonna urheilullisempi, syödä terveellisemmin ja olla enemmän läsnä läheisilleen. Uusi vuosi halutaan usein aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä ja uudenvuodenlupauksilla tavoitellaan parempia elämäntapoja. MTV kokosi yhteen 8 klassisinta uudenvuodenlupausta. Löydätkö listauksesta sinun uudenvuodenlupauksesi?

1. Tipaton tammikuu

Tämä klassinen uudenvuodenlupaus on muodostunut perinteiseksi lupaukseksi vuosi toisensa jälkeen. Tarkoituksena on olla juomatta alkoholia kuukauden ajan.

2. Kierrätä

Kierrätys, ilmastonmuutos ja ihmisen hiilijalanjälki ovat olleet nousevia puheenaiheita. Kierrättäminen säästää luontoa ja kierrättämällä näytämme hyvää esimerkkiä myös tuleville sukupolville.

3. Mene aiemmin nukkumaan

Ihminen jaksaa paremmin, kun se saa riittävästi lepoa ja unta. Nuku siis riittävästi, niin pysyt arjessa energisenä.

4. Harrasta hyötyliikuntaa

Käytätkö hissiä vai käveletkö rappusia? Hyötyliikuntaa harrastamalla saat huomaamattasi lisättyä liikunnan määrää arjessasi.

5. Vähennä herkuttelua

Jos mielesi tekee herkkuja, nappaa makeisen sijaan esimerkiksi hedelmä. Mikäli tavoitteenasi on terveellisemmät elämäntavat, tällä niksillä olet niitä lähempänä.

6. Ole hyvä puoliso

Parisuhteessa arki sujuu mukavammin, jos ei tarvitse koko ajan purra hammasta yhteen. Jos puolison kanssa tulee erimielisyyksiä esimerkiksi kotitöistä, tehkää kompromissi ja siivotkaa yhdessä!

7. Ole sosiaalisempi

Jätä puhelin nurkkaan ja pidä huolta ystävyyssuhteistasi.

8. Ole läsnä ystävillesi

Kunnioita ystävyyssuhteita ja ole myös henkisesti läsnä silloin, kun olet paikalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja