Koomasta herännyt brittimuusikko kiusaa hoitajia

Bee Gees -tähti Robin Gibb yllätti kaikki heräämällä 12 päivää kestäneestä koomasta.

Muusikon herätessä viikonloppuna olivat hänen 28-vuotias poikansa RJ sekä vaimo Dwina vuoteen äärellä. Laulaja oli kyennyt kommunikoimaan perheensä kanssa.

Paparazzit bongasivat vaimon Gibbin sairaalan lähettyviltä maanantaina ja miestään tervehtimään menossa ollut nainen oli yhtä hymyä. Robin ja Dwina ovat olleet naimisissa 27 vuotta. Miehensä ihmeheräämisestä ikionnellinen dwina kertoi tuntemuksiaan ITV News -kanavalle.

– Robin voi loistavasti. Hän nauraa, vitsailee ja on hyvin onnellinen. Hän haluaisi päästä jo pois sairaalasta.

Jo lapsilla selvä merkki tervehtymisestä on se, että energiaa riittää myös kiusantekoon. Tämä pätee myös 62-vuotiaan muusikon kohdalla.

– Robin on käyttäytynyt tuhmasti ja vetänyt syöttöletkunsa irti, jolloin hoitajat joutuvat laittamaan sen jälleen paikoilleen. Hän haluaisi syödä jäätelöä ja tehdä vaikka mitä, mutta sehän on vain hyvä juttu.

Robinille oli soitettu musiikkia miehen ollessa koomassa. Läheisten mukaan mies oli jo tuolloin reagoinut musiikkiin yrittämällä tapailla suun liikkeillä sanoja.

– Soitimme hänelle kymmenen päivän ajan musiikkia. Nyt kun kysyimme, hän ei enää halua kuunnella lisää, ilmeisesti kymmenen päivää oli tarpeeksi, vaimo kertoo.

Gibbin sairastelun taustalla on ollut syöpä, jota vastaan hän on taistellut pidemmän aikaa. Hänen uskoi parantuneen syövästä helmikuussa, mutta laulaja joutui hieman myöhemmin leikkausoperaatioon sairauden johdosta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat