Mainos

Kommentti: Viattoman viekas Meri on parasta, mitä Love Island saattoi saada – ihmissuhdesoppa on vihdoin kääntymässä päälaelleen

1:35
Draama on valmis syttymään Love Island Suomessa

Love Island Suomessa nähtiin odotettu käänne, kun tutun turvalliseen oloon tottuneet pariskunnat joutuivat vihdoinkin varpailleen ja epäilemään toisiaan.

Love Island Suomessa eletään nyt sarastavaa kolmatta viikkoa. Tuntuu kuin siitä olisi vuosi, kun hermostuneet ja ujostellen, hellyttävällä tavalla kikattelevat sinkut tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa Espanjan auringon alla.

Pariskunnat alkoivat muodostua pikkuhiljaa, tasaisesti sekä varmasti. Muutamaa, katsojan silmään suhteellisen kivuttoman oloista pudotusta sekä yksittäisten, parinsa kanssa epäonnea kokeneiden sinkkujen turhautumista lukuun ottamatta elämä saarella on vaikuttanut suhteellisen seesteiseltä.

Ja kun sitä vähiten osattiin odottaa, saatiin villaan toden teolla toimintaa vaalean rovaniemeläisen fitness-kaunottaren mukana, joka pakotti vihdoin ja viimein auringossa lekottelevat sinkut varpailleen.

Meri saapui villaan viattomin elkein: kohteliaasti puhuva ja kauniisti hymyilevä 23-vuotias kaunotar pääsi yllättäen treffeille jokaisen villan miehen kanssa. Myös ne herrat, joilla vaikuttaisi olevan tiivis tilanne oman parinsa kanssa, eivät jääneet Merin verkkojen ulkopuolelle. Muun muassa Nean kanssa erittäin paljon lähentynyt Oliver sekä Nikitan kanssa ensimmäisestä päivästä saakka yhtä pitänyt Tommy kommentoivat saaren uuden asukkaan näyttävää ulkonäköä, jota ei vaan kerta kaikkiaan kukaan ole voinut sivuuttaa.

Kun Meri viimein lipui näytille myös villan naisten luokse, olivat kaikki hyvää pataa keskenään: kehuivat kilpaa toistensa kauneutta ja sitä, kuinka mukavilta kaikki tuntuvat.

Draaman ainekset olivat kuitenkin kasassa, kun naiset alkoivat kihistä keskenään ja lietsoivat pelkoa toisissaan spekuloidessaan sitä, kuka miehistä loppujen lopuksi todella lankeaisi Merin pauloihin. Tilanne synnytti herkullisen näytelmän siitä, kuinka mustasukkaisuuden valtaama Vanessa päätyi ottamaan pienesti yhteen Merin kanssa tämän osoitettua kiinnostustaan naisen paria Reetua kohtaan.

Tosin myönnettävä on: tilanne olisi voinut kärjistyä vieläkin herkullisemmaksi katsojan puolesta – Meri olisi voinut puolustautua tiukemmin ja seisoa omien toimiensa takana, Vanessa olisi voinut olla paljon kärkkäämpi ja tulisempi tehdessään selväksi, kenen mies Reetu tällä hetkellä on.

Loppujen lopuksi Meri ja Vanessa kävivät kuitenkin rauhallisen keskustelun, jonka seurauksena yllättyneeltä vaikuttanut Meri kyynelehti hieman. Toistaiseksi se siitä, vaikka tilanteen ei luulisi vielä olevan ohi. Vanessasta on kuoriutunut Merin saapumisen jälkeen reviiriään tarkkaileva nainen, jonka yli ei kuljeta ilman (toivottavasti) järisyttäviä seurauksia.

Toivottavasti Meri löytää rohkeutta yrittää onneaan muidenkin villan miesten kanssa. Love Islandilla on oltava hieman itsekäs sekä tarvittaessa tehtävä suuria liikkeitä. Sellaisia tulemme tältä Lapin kaunottarelta vielä varmasti näkemään, tavalla tai toisella.

Puhumattakaan seuraavista asukkaista, jotka villan tiluksille pian astelevat. Tiedote televisiokansalle: varatkaa popkornit valmiiksi.

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja